Marți, 21 Iulie 2009 - 05:57 AM Aleg.RO: PD-L nu a decis modul în care vor vota deputații democrat-liberali în cazul Ridzi

Publicat de: ---

AMOS News Vicepreședintele PDL, Gheorghe Flutur, afirmă că Parlamentul nu trebuie să devină "un scut" pentru parlamentari. El a făcut referire la sesiunea extraordinară și la cazurile Năstase și Tăriceanu, fără a aminti însă de Monica Iacob Ridzi. "Parlamentul nu trebuie să fie un scut pentru demnitari, pentru parlamentari. În această sesiune (extraordinară, n.r.) să se acționeze în această  direcție, și aici ne referim atât la dosarele -cazul Năstase, la dosarele Tăricenu, și după cum știți, PDL a fost deschis pentru acțiune rapidă, vot transparent pentru aflarea adevărului(...)", a afirmat Flutur, în cadrul unei conferințe de presă, după ședința BPN.  

Abia după ce jurnaliștii au remarcat faptul că nu a făcut referire și la cazul Monica Iacob Ridzi, Flutur a precizat: "Nimeni nu este mai presus de lege, e clar pentru PDL".

Referitor la modul în care vor vota deputații PDL, în cazul Ridzi, Flutur a afirmat că parlamentarii "trebuie să se întâlnească, să facă o analiză, ca să voteze în cunoștință de cauză și în funcție de ce este în acele dosare".


(261 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PD-L nu a decis modul în care vor vota deputații democrat-liberali în cazul Ridzi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29809904098511 seconds.