Joi, 25 Martie 2010 - 05:30 AM Aleg.RO: Hasotti: Nu pe Anastase am facut-o maimuta, ci pe unii pedelisti

Publicat de: ---

Realitatea TV

Senatorul liberal Puiu Hasotti a declarat miercuri seara ca nu s-a referit la sefa Camerei Deputatilor, Roberta Anastase, atunci cand a afirmat ?comportamentul dumneavoastra arata indubitabil ca omul se trage din maimuta? in plenul reunit al celor doua camere .

Hasotti spune ca nu a jignit-o pe Anastase Imaginea 1/1

Senatorul PNL Puiu Hasotti a declarat, miercuri seara, ca afirmatia sa din plen potrivit careia "omul are origine animala, se trage din maimuta" nu o viza pe Roberta Anastase, ci se referea la cativa deputati PDL care "isi miscau dezarticulat manile, tropaiau" cand el ii vorbea presedintei Camerei, informeaza MEDIAFAX.

"Cu regret constat ca incalcati Regulamentul, este evident ca nu exista cvorum. Se stie ca foarte multi colegi au plecat deja in teritoriu. La un calcul sumar veti constata ca nici 200 nu sunt in sala. Sunt surprins si mahnit. Comportamentul dumneavoastra arata indubitabil ca omul se trage din maimuta", a spus Hasotti, citat de NewsIn. Sedinta de plen a celor doua camere ale Parlamentului in care ar fi trebuit sa se discute raportul de activitate al TVR a fost suspendata din lipsa de cvorum, PNL si PSD retragandu-se.

 


(509 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Hasotti: Nu pe Anastase am facut-o maimuta, ci pe unii pedelisti | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.39092683792114 seconds.