Joi, 02 Iunie 2011 - 06:06 AM Aleg.RO: Ponta: Modificarea Constitutiei, diversiune a lui Basescu pentru a se implica electoral

Publicat de: ---

Gândul Presedintele PSD a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca propunerea de modificare a Constitutiei este "o diversiune" a presedintelui Traian Basescu, pentru a se implica electoral în alegeri de partea PDL .

Presedintele PSD, a declarat, miercuri, pentru MEDIAFAX, ca propunerea de modificare a Constitutiei este "o diversiune" a presedintelui Traian Basescu, pentru a se implica electoral în alegeri de partea PDL.

Ponta a spus ca proiectul de revizuire a Constitutiei propus de Traian Basescu este "o diversiune" a acestuia, pentru a acoperi problemele cauzate de criza economica si sociala, de situatia din învatamant si sanatate.

"Traian Basescu a venit cu aceasta propunere pentru a masca subiectele dureroase si pentru a se implica electoral în alegerile locale de anul viitor de partea PDL. Noi, cei de la USL nu facem greseala sa cadem în capcana lui Basescu si facem un apel si la presa sa nu cada în aceasta capcana", a declarat presedintele PSD.

El a afirmat ca Legea fundamentala va fi modificata de viitorul Parlament ales, întrucat cel actual "nu mai are legitimitate si nu mai reprezinta vointa alegatorilor exprimata prin vot".

Ponta a mai precizat ca daca actuala putere doreste într-adevar reducerea numarului de parlamentari la 300, nu este necesara modificarea Constitutiei, ci o simpla lege.

"Sa vina Guvernul Boc cu legea în Parlament si noi cei din USL îi garantam ca nu ne vom opune", a adaugat el.

Presedintele Traian Basescu a trimis Consiliului Legislativ, miercuri, proiectul legii de revizuire a Constitutiei, în vederea avizarii acestuia.

Florin Ciolac, florin.ciolac@mediafax.ro


(334 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Ponta: Modificarea Constitutiei, diversiune a lui Basescu pentru a se implica electoral | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31181311607361 seconds.