Miercuri, 16 Mai 2012 - 06:23 AM Aleg.RO: Deputatul PDL Cezar Preda face afirmatii socante: "Interlopii finanteaza campaniile"

Publicat de: ---

libertatea Deputatul PDL Cezar Preda a declarat luni seara, la Romania TV, ca in perioada de campanie electorala interlopii ofera sume de bani celor care candideaza pentru diferite posturi publice .

Deputatul Cezar Preda, presedintele Comisiei de control a SRI, a dezvaluit la o emisiune TV ca interlopii finanteaza oameni politici pentru a le apara interesele. ?Pana in 2000, clanurile plateau oameni politici sa le reprezinte interesele.

Din 2000, au patruns, incet- incet, direct in consiliile locale si judetene, iar din 2004 incep din lumea interlopa sa intre cu forta direct in Parlamentul Romaniei, pentru ca nu mai vor sa plateasca politicieni?, a spus Preda.

El a precizat ca in campaniile electorale indivizi certati cu legea incearca sa-si creeze parghiile necesare protectiei lor, oferind bani unor candidati ?disperati sa-sipastreze posturile?.

Voteaza articolul!

+4

0

| azi, 00:00


(202 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Deputatul PDL Cezar Preda face afirmatii socante: "Interlopii finanteaza campaniile" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29449391365051 seconds.