Vineri, 18 Mai 2012 - 05:56 AM Aleg.RO: Deputatul arestat Mihail Boldea vrea banii de la Parlament

Publicat de: ---

libertatea Cu toate ca se afla de mai bine de doua luni in arest preventiv si nu vine la munca, deputatul independent Mihail Boldea vrea sa primeasca indemnizatia de parlamentar .

Alesul galatean a cerut, printr-o scrisoare adresata conducerii Camerei Deputatilor, ca leafa sa de 4.000 de lei sa fie ridicata de la casierie de o persoana in care are incredere si sa nu-i fie virata in contul de la Parlament.

?Boldea nu poate primi acesti bani, deoarece se afla in arest preventiv. Indemnizatia de parlamentar e asociata cu salariul, iar in legislatia muncii se spune clar ca persoana care nu vine la serviciu nu poate primi bani. Daca e nevinovat, isi va primi banii integral pentru aceasta perioada, daca e condamnat, banii vor ramane la Parlament?, a explicat un functionar al Camerei, care a dorit sa-si pastreze anonimatul.

Luni, conducerea deputatilor va analiza situatia lui Boldea si va decide daca acesta isi poate primi indemnizatia.

A incercat sa se ascunda in Kenya

Mihail Boldea se afla in arest preventiv, fiind acuzat de procurorii DIICOT de inselaciune, fals si uz de fals intr-o afacere cu imobile si terenuri. In martie, inainte cu cateva zile ca Parlamentul sa-i fi ridicat imunitatea, deputatul a ?plecat? intr-o calatorie in Kenya, Africa. Dupa o saptamana s-a predat la Consulatul Romaniei din acea tara, fiind readus la Bucuresti si trimis in judecata.

Voteaza articolul!

0

0

| azi, 00:00


(226 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Deputatul arestat Mihail Boldea vrea banii de la Parlament | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29580807685852 seconds.