Vineri, 01 Februarie 2013 - 06:55 AM Aleg.RO: Deputatii si-au marit bugetul cu 13 milioane de lei

Publicat de: ---

cronicaromana

 

Camera Deputatilor va beneficia de un buget cu 13 milioane de lei mai mare decat cel aprobat initial in plen . Diferenta este motivata prin sursele proprii de finantare rezultate in urma inchirierii salilor Palatului Parlamentului.

Practic, in urma suplimentarii aprobate, joi, in comisiile de specialitate reunite, bugetul final al Camerei Deputatilor a fost stabilit la 211 milioane de lei. Deputatii nu au dat insa o explicatie clara cu privire la motivul pentru care suma de 13 milioane de lei nu a fost inclusa inca de la bun inceput in bugetul aprobat de plenul Camerei, informeaza rtv.net.

Potrivit secretarului general adjunct al Camerei Deputatilor, Ionut Dumitrica, 198 de milioane sunt alocate capitolului “Autoritati publice si actiuni externe” si 200.000 de lei pentru capitolul “Asigurari si asistenta sociala”. La randu-i, deputatul PDL Gheorghe Ialomitianu a afirmat joi ca sinteza fondurilor alocate pentru Camera Deputatilor releva ca bugetul institutiei este in crestere cu 9,6% fata de executia din 2012, dar ministrul delegat pentru Buget, Liviu Voinea, a subliniat ca “cheltuielile din bugetul de stat stagneaza, diferenta provenind din venituri proprii”.


(290 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Deputatii si-au marit bugetul cu 13 milioane de lei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30837106704712 seconds.