Vineri, 01 Februarie 2013 - 06:55 AM Aleg.RO: Ministrul Banicioiu si deputatul Bogdan Diaconu i-au imbracat pe boxerii lui Doroftei

Publicat de: ---

libertatea Leonard Doroftei a fost miercuri la munte pentru a urmari activitatea loturilor nationale ale Romaniei, dar si pentru a-i 'imbraca' pe seniori cu treninguri .

Prima oprire a echipei conduse de Leonard Doroftei a fost la Forban, unde Adrian Lacatus, antrenorul si "sufletul" boxului feminin, impreuna cu sotia sa, Mihaela, pregatesc echipa Romaniei, relateaza Prosport.

"La fete am venit pentru a doua oara, dorind sa le transmit mesajul ca sunt aproape de ele si am grija sa nu le lipseasca nimic", a declarat Leonard.

Apoi, presedintele s-a deplasat la Piatra Arsa, echipa lui fiind nevoita sa faca un adevarat tur de forta prin zapada intre Cota 2000 si Piatra Arsa pentru a ajunge la sportivii pregatiti de Marian Simion si de Valentin Vranceanu. Doroftei le-a adus sportivilor treningurile cumparate de deputatul Bogdan Diaconu.

"Baietii sunt acum imbracati la fel. Au treninguri noi si tin sa multumesc presedintelui si lui Bogdan Diaconu. Stim ca nu este o perioada usoara pentru boxul romanesc, din punct de vedere financiar, insa baietii au apreciat ca Leonard este langa ei si ca le-a aratat in sala unele miscari de box. Avem un lot tanar, poate cel mai tanar din istorie, cu care am plecat la drum si vrem sa facem performanta. Cu rabdare si sustinere putem sa ne atingem obiectivul", a declarat Marian Simon, fostul campion mondial si actualul coordonator al lotului de seniori.

La randul sau, Leonard a tinut sa spuna ca a preluat o federatie plina de datorii, cu conturile blocate, insa nu sta cu mainile in san si va aduce langa box sponsori si oameni care vor sa ajute echipele nationale ale Romaniei.

 

Voteaza articolul!

+2

0

| azi, 14:50


(294 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Ministrul Banicioiu si deputatul Bogdan Diaconu i-au imbracat pe boxerii lui Doroftei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.3215160369873 seconds.