Vineri, 01 Februarie 2013 - 06:57 AM Aleg.RO: USL nu ia in calcul o noua suspendare a lui Basescu

Publicat de: ---

cronicaromana Ministrul Dezvoltarii, Liviu Dragnea, a declarat miercuri, seara, la Romania TV, ca USL nu are in plan o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu, toata lumea fiind “multumita ca cele doua institutiii si cei doi oameni colaboreaza” in acest moment .

Liviu Dragnea a precizat ca, in USL, nu exista nici o intentie privind suspendarea lui Traian Basescu.”Eu am alt punct de vedere. Cred ca linistea care exista acum pe piata politica sau colaborarea institutionala dintre  Guvern si Presedintie nu face rau Romaniei. (…) USL nu are in plan nici o suspendare. Eu personal, nu imi doresc sa mai ajungem la o suspendare, nu vad de ce am ajungem la o noua suspendare. Toata lumea este multumita ca cele doua institutiii colaboreaza, cei doi oameni colaboreaza. Nu vad de ce trebuie sa ajungem acolo. Asta-vara a fost cu totul altceva, a fost o tensiune politica si sociala dusa aproape de paroxism care a dus la referendum, dar anul acesta trebuie sa fie unul stabil, un an cu liniste. In concluzie, USL nu are in plan asa ceva, nu s-a discutat si nu vrem sa ajungem la asa ceva”, a spus social-democratul.

Dragnea a adaugat ca se va ajunge la suspendare doar in cazul in care Traian Basescu va incalca Constitutia – “ia Constitutia, o rupe, o calca in picioare, ii da foc si nu mai tine cont de nimic”.

“Dar din ce am vazut in ultima perioada, omul isi vede de treaba la Cotroceni, isi indeplineste atributiile, sunt doi oameni care institutional se mai intalnesc. (…) Nu este nevoie sa fie dragoste sau iubire, sunt relatii institutionale care trebuie sa fie duse la capat”, a precizat Dragnea.

Presedintele de onoare al PC, Dan Voiculescu, a afirmat, duminica seara, ca sustine o a treia suspendare a presedintelui Traian Basescu si ca nu crede intr-o coabitare a acestuia cu Uniunea Social-Liberala.


(278 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

USL nu ia in calcul o noua suspendare a lui Basescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.37320590019226 seconds.