Vineri, 01 Februarie 2013 - 06:57 AM Aleg.RO: Procesul lui Dan Voiculescu, amanat. Cine judeca dosarul fostului senator!

Publicat de: ---

7plus Autor: eNational

Procesul in care Dan Voiculescu este acuzat de fapte de coruptie, in dosarul privind privatizarea Institutului de Cercetari Alimentare (ICA), a fost amanat pentru 5 februarie .

 

Magistratii au decis, joi, ca, “pentru continuitate”, dosarul lui Voiculescu va fi judecat de completul ICCJ desemnat sa se ocupe de caz in vara anului trecut, inainte de trimiterea acestuia catre Tribunalul Bucuresti. Iar noul termen a fost stabilit pentru 5 februarie.

Procesul privind privatizarea ICA a fost reluat pe 31 ianuarie, dupa ce, in urma cu doua saptamani, ICCJ a admis cererea procurorilor anticoruptie de urgentare a judecarii dosarului.

Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, a demisionat luni din Senat,   la nici o saptamana dupa ce a depus juramantul. Odata ce a renuntat la imunitatea parlamentara, procesul lui Voiculescu va fi mutat de la Instanta Suprema, singura abilitata sa judece parlamentarii, la Tribunalul Bucuresti.


(351 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Procesul lui Dan Voiculescu, amanat. Cine judeca dosarul fostului senator! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.35079407691956 seconds.