Marți, 05 Februarie 2013 - 06:43 AM Aleg.RO: Sorin Frunzaverde la Antena 3: "Cu Traian Basescu nu trebuie negociat, trebuie sa fie suspendat de Parlament!"

Publicat de: ---

jurnalulnational Invitatul lui Mihai Gadea in emisiunea Sinteza Zilei, realizata la Antena 3, a fost  Sorin Frunzaverde, politicianul care a dat o grea lovitura PDL prin plecarea sa .  Acesta a venit sa explice de ce crede ca nu trebuie negociat cu Traian Basescu si mai ales de ce afirma ca presedintele trebuie suspendat de urgenta. "Domnul Traian Basescu face o declaratie, dupa parerea mea, grava. Ca accepta sa isi depuna demisia daca si cei 588 de membri ai Parlamentului  demisioneaza. Ceea ce eu cred ca din nou expediaza guvernarea, actul politic din Romania, in derizoriu. Pentru ca luam in derizoriu Parlamentul Romaniei", a declarat vicepresedintele liberal. "Suspendarea presedintelui nu este o bucurie. Basescu trebuie suspendat doar daca nu respecta Constitutia. Sigur, nu e o bucurie, dar nu e nici o tragedie. Nu este o bucurie, dar pentru Parlament, daca sesizeaza o astfel de incalcare a Constitutiei, devine o obligatie", a adaugat politicianul.  De asemenea, Frunzaverde a declarat ca din nefericire, Romania este inca un stat politienesc, iar "intr-un stat inca politienesc se poate intampla orice. Inca, din nefericire." Pe de alta parte, Sorin Frunzaverde nu crede ca este bine ca Parlamentul sa se grabeasca in elaborarea si aprobarea noii Constitutii.  "Evident ca este bine sa aprobam cat mai repede o noua Constitutie. Dar cred ca legea fundamentala a statului, prin definitia ei, este un act normativ foarte foarte important. Si nu cred ca de data aceasta trebuie sa gresim. Cred ca Romania trebuie sa aiba o Constitutie care sa ii reprezinte pe romani, sa reprezinte stadiul de dezvoltare al Romaniei in acest moment; sa reprezinte ceea ce reprezinta astazi Romania, stat membru in Uniunea Europeana si in NATO; sa stabileasca odata pentru totdeauna daca Romania este republica parlamentara sau republica prezidentiala", a declarat Frunzaverde.   


(236 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Sorin Frunzaverde la Antena 3: "Cu Traian Basescu nu trebuie negociat, trebuie sa fie suspendat de Parlament!" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30231904983521 seconds.