Miercuri, 06 Februarie 2013 - 06:07 AM Aleg.RO: Sibiu: presedintele CJ spune ca spitalele au medicamente suficiente

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Autor: Mediafax 06 .02.2013

Presedintele Consiliului Judetean (CJ) Sibiu, Ioan Cindrea, sustine ca va demite conducerile spitalelor care apartin de institutia pe care o conduce in cazul in care va afla ca pacientilor li se cere sa aduca medicamente de acasa, atat timp cat bolnavii au "tot ce le trebuie" in unitatile medicale.

Intrebat, marti, intr-o conferinta de presa, daca pacientii din spitalele sibiene o vor duce mai bine, respectiv nu li se va mai cere sa aduca medicamente de acasa, in conditiile in care au fost achitate o parte din datoriile Spitalului Judetean Sibiu, presedintele Consiliului Judetean, Ioan Cindrea, a raspuns ca daca va afla despre un astfel de caz ii va demite pe sefii de sectie si chiar pe directori.

"Pacientii au tot ce le trebuie. Daca exista vreun caz in spitalele aflate in subordinea Consiliului Judetean in care se mai cer medicamente, materiale sanitare sau orice altceva, sa-mi fie adus la cunostinta. Cetatenii sa imi sesizeze. Eu le-am spus ca in momentul in care se dovedeste ca se mai solicita aceste lucruri pleaca seful de sectie, directorul si toti. Astazi au tot ce le trebuie, banii necesari pentru plata", a spus Cindrea. Potrivit acestuia, "nu exista niciun motiv sa trimita pacientii sa aduca ceva de acasa".


(183 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Sibiu: presedintele CJ spune ca spitalele au medicamente suficiente | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32891917228699 seconds.