Vineri, 08 Februarie 2013 - 07:12 AM Aleg.RO: Udrea: In PDL, oamenii sunt DEBUSOLATI. Partidul are nevoie de o conducere noua

Publicat de: ---

Realitatea TV

Partidul Democrat Liberal nu se va rupe si va reveni puternic pe scena politica . Are nevoie doar de o noua echipa de conducere, cu o noua viziune. Este declaratia deputatului PDL Elena Udrea, facuta in exclusivitate la Realitatea TV.

"In acest moment, in partid sunt doua viziuni: una, actuala, sa stam pana scade USL si se ridica PDL, pe care eu nu o imbratisez, a doua - liderii care cred ca e nevoie de o miscare a partidului care sa atraga electoratul. Imbratisez aceasta viziune. Cred ca e nevoie de o echipa puternica", a spus Elena Udrea, la Realitatea TV, in emisiunea "Realitatea la raport".

Totodata, deputatul PDL a sustinut necesitatea unei alternative la actuala conducere a partidului, avand in vedere ca, in ultima vreme, spune Udrea, "membrii PDL incep sa se simta debusolati".

"Din punctul meu de vedere, trebuie o alternativa la actuala conducere, la actuala viziune. Oamenii sunt inca debusolati. Conteaza foarte mult perceptia care, acum, e aceea ca PDL e un partid in deriva, iar membrii incep sa se simta asa. Trebuie sa intram intr-o competitie care va da viata PDL-ului", a spus Udrea.

Un lucru este cert, adauga deputatul PDL, acela ca, in ciuda divergentelor, partidul nu se va rupe.

"Nu se rupe PDL-ul. In mod cert isi va reveni si va fi cel mai important partid de opozitie pana se va intoarce la guvernare", spune Udrea.

Cat despre revenirea lui Traian Basescu la conducerea partidului, Udrea spune ca este un subiect inchis.

"Ar fi foarte rau pentru PDL sa nu aiba nicio alternativa in acest moment si sa stea in deriva pana isi termina Traian Basescu presedintia. Un an si ceva inseamna enorm, un partid se poate prabusi pur si simplu, poate sa se desfiinteze, ceea ce ar fi trist pentru PDL. In partid au fost si sunt oameni care se gandesc ca, daca nu avem nicio solutie, sa-l asteptam pe Basescu sa se intoarca in 2014. Presedintele a fost intrebat si a raspuns ca e vremea generatiei tinere din PDL", incheie deputatul.

 


(219 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea TV

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea TV:

Udrea: In PDL, oamenii sunt DEBUSOLATI. Partidul are nevoie de o conducere noua | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32478189468384 seconds.