Luni, 11 Februarie 2013 - 06:30 AM Aleg.RO: Desi viseaza de mult sa puna mana pe scaunul lui Vanghelie, primarul sectorului 3 mai sta o tura!

Publicat de: ---

7plus Autor: Ana-Maria Ludatser

Desi viseaza de mult sa puna mana pe scaunul lui Marian Vanghelie, primarul sectorului 3, Robert Negoita, isi va pune si de aceasta data pofta-n cui .

 

Desi se afla la un eveniment organizat de primarul sectorului 3, Ecaterina Andronescu inca se mai crede ?garantata? de primarul de la 5

Pentru ca nu are chef de scandal  in partid si nici nu vrea  sa-si atraga mania lui Ion Iliescu, liderul social-democrat Victor Ponta i-a cerut  primarului de la 3 sa o lase mai moale cu pretentiile la sefia filialei bucurestene si sa o sustina  pentru aceasta functie pe Ecaterina Andronescu.

La felul intai, Robert Negoita le-a oferit invitatilor o brosura cu realizari sale

In consecinta, Robert Negoita a fost obligat sa se multumeasca doar cu filiala sectorului 3, in fruntea careia a fost reconfirmat ieri.  La schimb, pesedistul a anuntat ca organizatia o va sprijini pe Ecaterina Andronescu in cursa pentru presedintia PSD Bucuresti. Miscata profund de gestul colegilor de la 3, Andronescu a tinut sa-i multumeasca, in mod  expres, ?primarului sectorului 5?. O gafa amendata imediat de participantii la eveniment.

Au dat-o din alegeri in paranghelie

Pentru ca sediul organizatiei PSD Sector 3 nu se ridica la valoarea si pretentiile lui Robert Negoita, primarul a pus la bataie, pentru reuniunea de ieri, o sala din hotelul RIN pe care-l detine. Alegerile s-au desfasurat cu paharele, cutitele si furculitele pe masa, dar si cu o portie dubla de Robert Negoita, fata-verso, in farfurie. La final, pentru ca au fost cuminti si au votat in unanimitate, membrii de partid au primit totusi si mancare.


(243 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Desi viseaza de mult sa puna mana pe scaunul lui Vanghelie, primarul sectorului 3 mai sta o tura! | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32740211486816 seconds.