Marți, 12 Februarie 2013 - 05:42 AM Aleg.RO: Chiliman, un nou atac la adresa lui Antonescu

Publicat de: ---

cronicaromana  Liberalul Andrei Chiliman, primarului sectorului 1, a declarat intr-o interventie la Romania TV ca situatia in care a fost pus PNL prin primirea lui Becali in randurile liberalilor si alegerea lui pe listele PNL, apoi condamnarea lui la trei ani de inchisoare cu suspendare este “o lectie pentru liberali”, iar “PNL trebuie sa nu fie subordonat capriciilor lui Crin Antonescu” .

“Becali nu trebuia primit in PNL, problemele sale cu legea erau cunoscute de toti. E o pierdere de imagine pentru PNL pe care o suportam toti. Vina ii apartine exclusiv lui Antonescu. Antonescu l-a impus ca membru PNL si tot dansul l-a inclus pe liste. Nu a existat o dezbatere cu privire la oportunitatea venirii sale in PNL, primirea lui Becali s-a facut prin fortarea statutului. Toti colegii mei sper sa fi invatat ca nu trebuie sa mai toleram incalcari ale statutului, indiferent cine ce cere, fie chiar si presedintele”, a reclamat Andrei Chiliman.

Primarul Sectorului 1 a mai spus ca nu stie daca dupa plecarea lui Gigi Becali din PNL se vor linisti apele. “Eu sunt un simplu membru. Dar ar trebui sa invatam toti din acest accident ca incalcarea statutului partidului, a bunului simt in politica sunt lucruri pe care le vom deconta in fata alegatorilor. Nu trebuie sa subordonam PNL intereselor si capriciilor unui singur om, adica Crin Antonescu”, a mai spus Chiliman.

Gigi Becali si-a dat demisia din PNL, dupa condamnarea la trei ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul sechestrarii de persoane. Conducerea PNL a luat, luni, act de decizia deputatului, iar in urma demisiei, Becali va activa ca parlamentar independent.

 


(261 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Cronica Română

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cronica Română:

Chiliman, un nou atac la adresa lui Antonescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29968786239624 seconds.