Miercuri, 10 Februarie 2016 - 05:10 AM Aleg.RO: Deputatul liberal Catalin Teodorescu, audiat la DNA in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP

Publicat de: ---

Kamikaze

Deputatul PNL Catalin Teodorescu ajuns, marti dimineata, la DNA, unde este audiat in dosarul privind acordarea de despagubiri de catre ANRP, potrivit Romania TV .

Deputatul liberal Catalin Teodorescu, la DNA Foto: Romania TV

Deputatul Catalin Teodorescu este urmarit penal de procurorii DNA pentru abuz in serviciu, intr-un dosar avand ca obiect plata unor despagubiri de ANRP catre Mihai Rotaru, principalul actionar de la CS Universitatea Craiova.

Potrivit DNA, ar fi vorba de o suma de aproximativ 109.000.000 lei acordata lui Mihai Rotaru de catre Comisia ANRP, condusa de Crinuta Dumitrean, pentru un teren din Pitesti. Aceleasi surse sustin ca Mihai Rotaru ar fi cumparat drepturile litigioase de la o persoana care se judeca cu Primaria Pitesti de 8 ani, iar dupa ce drepturile au fost vandute in 6 luni acesta ar fi primit de la ANRP despagubirile.

In decembrie 2014, Catalin Teodorescu a fost trimis in judecata de DNA alaturi de fosta sefa a DIICOT Alina Bica si alte persoane in dosarul privind acordarea de despagubiri supraevaluate omului de afaceri Stelian Gheorghe pentru un teren din Capitala.

CITESTE SI: Deputatul Catalin Teodorescu, sub control judiciar pe CAUTIUNE de un milion de lei


(164 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Kamikaze

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Kamikaze:

Deputatul liberal Catalin Teodorescu, audiat la DNA in dosarul despagubirilor ilegale de la ANRP | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29736995697021 seconds.