Miercuri, 10 Februarie 2016 - 05:10 AM Aleg.RO: ?Discutiile privind noua forma a Legii darii in plata s-au amanat pentru a doua oara. Guvernatorul BNR: ?Ce i-a apucat graba pe unii, mai greu de explicat?

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Autor: Liviu Popescu 09 .02.2016

Discutiile privind Legea darii in plata s-au amanat si in aceasta saptamana, similar cu ce s-a intamplat saptamana trecuta, tergiversare ceruta la solicitarea bancilor, a spus pentru ZF initiatorul legii, deputatul PNL Daniel Zamfir.

?Ieri (luni-n. red) viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu si cu cativa membrii de la ARB (Asociatia Romana a Bancilor) au venit la Parlament pentru discutii. Am aflat de la colegii mei ca s-a amanat discutarea Legii darii in plata pentru saptamana viitoare?, a spus Zamfir pentru ZF.

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a afirmat astazi la conferinta BNR ca in Parlement se rediscuta aceasta lege pentru ca este o procedura perfect normala. 

?Daca s-a amanat, este absolut normal. Ce i-a apucat graba pe unii, mai greu de explicat. Noi suntem obligati prin lege sa ne dam parerea asupra acestei chestiuni, ori de cate ori ni se solicita.?

 

 


(97 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

?Discutiile privind noua forma a Legii darii in plata s-au amanat pentru a doua oara. Guvernatorul BNR: ?Ce i-a apucat graba pe unii, mai greu de explicat? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28988695144653 seconds.