Joi, 11 Februarie 2016 - 05:11 AM Aleg.RO: Traian Basescu acuza: "Dragnea vrea sa puna sub control internetul"

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

"Dragnea stie ca poate sa cumpere cu bani si favoruri unele televiziuni, radiouri, ziare nationale sau locale la pachet cu destui "deontologi" .

Tot Dragnea si haita lui au inteles ca mediul on-line, retelele de socializare nu pot fi controlate sau cumparate si ca acestea au devenit o alternativa viabila la mass-media traditionale.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalroyapjknnpoo', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' });

Internetul este o alternativa care face campaniile electorale mult mai greu de controlat mediatic, iar electoratul mult mai bine informat si mai putin manipulabil. De aceea, prin LEGEA DEFAIMARII, in preajma alegerilor, Dragnea vrea sa puna sub control internetul.

Dragnea, ai grija, de libertatea internetului se bucura peste 8 milioane de romani.

PS- Oare vrea Dragnea sa fim alaturi de China, Rusia, Iran, Siria, Turcia etc din punct de vedere al libertatii de exprimare?", a scris Traian Basescu, pe Facebook.

Deputatii din Comisia Juridica si din cea pentru Drepturile Omului au adoptat marti ''Legea defaimarii'', initiata de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Comisia a dat unda verde propunerii lui Dragnea de majorare a amenzilor pana la 100.000 de lei pentru cei care aduc atingere imaginii unui grup sau unei comunitati. Deputatii PNL s-au opus proiectului, sustinand ca acesta reprezinta "o reglementare a cenzurii pe Facebook si un pumn in gura dat ziaristilor din Romania''.  

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.all site.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrolaitgqdlpt', {myMaster: 'gspR_wc1HDIbfbwQluvEf3MuEE6qPkMxR5RjiYToGJ7.f7' }); Citeste si Dragnea, audiat la DNA in dosarul baronului care ARANJA ALEGERILE pentru Ponta. Reteaua functiilor si banilor pentru partid. UPDATE


(76 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Traian Basescu acuza: "Dragnea vrea sa puna sub control internetul" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29559206962585 seconds.