Joi, 11 Februarie 2016 - 05:11 AM Aleg.RO: Vatasoiu, vicepresedintele ANAF, la Directia Nationala Anticoruptie

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

UPDATE 16 .46: Si seful ANAF, Gelu Stefan Diaconu, a ajuns la DNA, in urma cu doar cateva minute. Inainte sa intre la discutiile cu procurorii, presedintele Agentiei Nationale de Administrare Fiscala nu a dorit sa faca nicio precizare, pentru a lamuri, eventual, motivul pentru care i-a fost solicitata prezenta la Directia Nationala Anticoruptie.

 

Ca urmare, doua dintre cele trei nume aflate la conducerea Antifrauda sunt la acest moment in cladirea DNA, pentru a discuta cu anchetatorii anticoruptie.

Numarul doi din cadrul Agentiei Nationale de Administrare Fiscala a fost vazut, in urma cu doar cateva minute, urcand treptele de la intrarea in incinta in care se afla sediul procurorilor DNA.

Momentan, nu se stie exact care este motiul care l-a adus pe Mihai Gogancea-Vatasoiu – unul dintre cei doi vicepresedinti ai ANAF- in fata procurorilor anticoruptie.

Dar un lucru e cat se poate de clar : e o zi plina la DNA. Dupa ce, de dimineata incepand, pe usa sediului central al institutiei conduse de Laura Kovesi au trecut, pe rand, si, in cauze diferite, atat liberalul Isar, cat si deputatii PSD Voicu si Paun, acestia doi din urma afland ca procurorii antocoruptie cer Camerei incuviintarea retinerii si a arestarii lor preventive, precum si sotia lui Madalin Voicu, ultimul pe aceasta lista – cel putin pana la aceasta ora- este Mihai Vatasoiu.

Acesta din urma ocupa functia de vicepresedinte al ANAF- ocupandu-se de chestiuni ce tin de colectarea veniturilor contribuabililor – din mai 2014.


(101 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Vatasoiu, vicepresedintele ANAF, la Directia Nationala Anticoruptie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29736995697021 seconds.