Vineri, 26 Februarie 2016 - 05:00 AM Aleg.RO: Nicolae Paun da din nou ochii cu procurorii anticoruptie

Publicat de: ---

7plus Autor: C . S.

La o zi de cand deputatii au incuviintat cererea DNA privind arestarea preventiva a lui Nicolae Paun, parlamentarul care conduce si Asociatia “Partida Romilor” a ajuns la sediul procurorilor. Nu e prima oara cand deputatul ajunge, in decursul saptamanii, in fata procurorilor.

 

Paun a ajuns la DNA in jurul pranzului si a intrat sa discute cu procurorii, fara sa doreasca sa faca declaratii in fata jurnalistilor. E important de mentionat faptul ca deputatul nu a venit singur, ci insotit de un avocat.

Va reamintim ca deunazi s-a dat unda verde cererii procurorilor anticoruptie privind arestarea sa preventiva, dupa ce zilele trecute deputatii incuviintasera si solicitarea DNA privind retinerea parlamentarului, pentru cea dintai constatandu-se, la data respectiva, ca nu exista cvorum. Dar si ca Paun a venit si luni la Directia Nationala Anticoruptie, la data respectiva afland ca procurorii au extins ancheta in cazul sau.

Nicolae Paun este vizat de suspiciuni de coruptie intr-un dosar in care se cerceteaza posibile fraude cu fonduri europene.


(288 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Nicolae Paun da din nou ochii cu procurorii anticoruptie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.2879421710968 seconds.