Vineri, 26 Februarie 2016 - 05:00 AM Aleg.RO: Intalnire intre Klaus Iohannis si Ludovic Orban. Despre ce au discutat cei doi

Publicat de: ---

ziarulfinanciar

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban a avut, joi, la ora 14:00, o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis, in care au discutat aspecte legate de problemele administratiei publice si solutiile pe care liberalul le propune din postura de candidat la Primaria Capitalei .

Klaus Iohannis si Ludovic Orban

Intalnirea a avut loc in conditiile in care PNL a decis sa-l sustina pe Ludovic Orban in cursa electorala pentru Primaria Capitalei, surse din PNL precizand ca si in perioada urmatoare ar putea avea loc discutii intre cei doi.

Ludovic Orban si Klaus Iohannis au discutat problemele din administratia publica locala, precum si solutiile pe care Ludovic Orban le propune pentru rezolvarea problemelor cu care se confrunta bucurestenii.

Biroul Politic al PNL se va reuni luni pentru a valida candidatura deputatului PNL Ludovic Orban la Primaria Capitalei.

Surse din PNL, au declarat ca Ludovic Orban isi va face publica, in perioada urmatoare, echipa de campanie, din randul careia vor face parte specialisti, un purtator de cuvant si un sef de campanie.

Candidatul PNL la Primaria Capitalei, Ludovic Orban, a declarat, marti, ca l-a sunat pe presedintele Klaus Iohannis dupa ce a fost desemnat candidat, precizand ca simte nevoia sa poarte o discutie cu presedintele, insa, nu-i va cere sprijinul acestuia pentru ca bucurestenii trebuie sa decida singuri cine va fi primarul Capitalei.

“L-am sunat eu dupa decizia de desemnare a candidaturii mele. Simt nevoia sa port o discutie cu presedintele si voi purta aceasta discutie. (...) Nu mã duc la Klaus Iohannis sã-i cer sprijinul, este presedintele Romaniei, este implicat intr-un proiect extrem de important pentru Romania, cred ca bucurestenii trebuie sã decida ei cine va fi primarul Capitalei", a declarat Ludovic Orban.


(282 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Intalnire intre Klaus Iohannis si Ludovic Orban. Despre ce au discutat cei doi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28942704200745 seconds.