Luni, 29 Februarie 2016 - 05:11 AM Aleg.RO: Fratele unui fost ministru PNL, saltat de mascati. In dosar mai sunt implicati politisti si un judecator

Publicat de: ---

romanialibera

Fratele unui deputat PNL, fost ministru, a fost saltat de DIICOT, in urma unor perchezitii electuate la locuinta lui din Zalau . Barbatul este suspectat intr-un dosar de trafic de influenta, abuz in serviciu si luare de mita. Printre suspecti se mai afla si politisti, oameni de afaceri dar si un judecator din judetul Salaj.

La perchezitii au fost retinute opt persoane

Ioan Dumitru Bode, inspector vamal si fratele deputatul PNL Lucian Bode a fost retinut intr-un dosar ce vizeaza savarsirea unor fapte de coruptie. Procurorii DIICOT au efectuat mai multe perchezitii la domiciliile unor politisti, oameni de afaceri, dar si la locuinta unui judecator. Opt persoane au fost propuse pentru arestare preventiva, printre acestea si fratele deputatului PNL Lucian Bode, fost ministru in guvernul Mihai Razvan Ungureanu. Acestia sunt acuzati de constituire de grup infractional, dare si luare de mita, trafic de influenta ti fals intelectual.

Curtea de Apel Cluj a hotarat duminica, 28 februarie, ca din lotul celor opt retinuti vineri de DIICOT Salaj cu propunere de arestare preventiva, doar Huluban Ioan, Galis Ioan si Daraban Patritiu sa fie plasati preventiv sub control judiciar pentru 60 de zile.Curtea de Apel Cluj a respins cererile DIICOT Salaj in ceea ce-i priveste pe Galis Ioana Malvina, Bode Dumitru Ioan, Abrudan Ioan, Zaha Gheorghe si Farcas Marius. Totodata.Dosarul a ajuns si pe masa judecatorilor de la Curtea Constitutionala, care vor judeca exceptii de neconstitutionaliate invocate in acest caz.


(309 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Fratele unui fost ministru PNL, saltat de mascati. In dosar mai sunt implicati politisti si un judecator | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.35592198371887 seconds.