Marți, 05 Aprilie 2016 - 05:08 AM Aleg.RO: Mihail Vlasov, achitat in prima instanta pentru dare de mita

Publicat de: ---

Gândul OCTAV GANEA / MEDIAFAX FOTO

Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Magistratii de la Curtea de Apel Bucuresti sustin ca nu exista probe potrivit carora Mihail Vlasov ar fi savarsit infractiunea de dare de mita . Procurorii DNA pot face apel in termen de 10 zile de la comunicare.

Fostul presedinte al Camerei de Comert si Industrie a Romanieia fost trimis in judecata in luna iunie a anului 2015, fiind acuzat ca in 26 februarie 2013, in calitate de presedinte al Colegiului de Conducere al Camerei de Comert si Industrie a Romaniei (CCIR), i-a cerut unui deputat "sa ii sustina interesele", prin promovarea unui proiect de act normativ intitulat "Lege privind registratorii comerciali si activitatea de inregistrare in registrul comertului", preciza DNA la trimiterea in judecata.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.Stiri.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalropojobnhsgn', {myMaster: 'lxmbQws6SDx04VMsAChHCPAF4nP.vt5NGR0QIS3LlRn.R7' });

Potrivit DNA, Mihail Vlasov isi dorea adoptarea unui act normativ prin care Camera de Comert si Industrie a Romaniei sa poata prelua Oficiului National al Registrului Comertului. Deputatul respectiv era membru in Comisia juridica a Camerei Deputatilor, comisie permanenta competenta sa avizeze propunerile legislative, inainte ca acestea sa fie supuse votului in plen.

In acest dosar a fost audiata, la ultimul termen si Alina Gorghiu, copresedinte PNL, care a precizat ca il cunoaste pe Mihal Vlasov si ca a semnat sustinerea proiectului, pe care insa nu l-a citit in amanunt.

Mihail Vlasov a fost condamnat in iunie 2015 la cinci ani de inchisoare, intr-un alt dosar, pentru trafic de influenta.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.Stiri.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrosnciopnnls', {myMaster: 'lxmbQws6SDx04VMsAChHCPAF4nP.vt5NGR0QIS3LlRn.R7' }); Citeste si Alina Gorghiu, audiata ca martor in dosarul lui Mihail Vlasov Citeste si Ingrid Vlasov si sotul ei, Marian Nedelcu, urmariti penal. DNA: fata lui Vlasov si-a facut imagine pe banii Romexpo, ginerele a luat vila Leda pe 500 lei pe luna Citeste si Mihail Vlasov, condamnat la cinci ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta


(93 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Mihail Vlasov, achitat in prima instanta pentru dare de mita | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29404711723328 seconds.