<span itemprop="copyrightHolder provider sourceOrganization" itemscope itemtype="http://schema.org/Organization" itemid="http://www.wall-street.ro"> <meta itemprop="name" content="WallStreet.ro"/> <meta itemprop="url" content="http://www.wall-street.ro"/>

Lipsa resurselor este singurul lucru care ar putea face ca pensiile alesilor locali sa nu fie puse in aplicare, a declarat Vasil Dincu, conform Mediafax.

'Eu cred ca in momentul in care acestea (pensiile speciale pentru alesii locali-n.r.) sunt prevazute in buget, nu reprezinta din punctul meu de vedere un lux, ci in acest moment in care administratia este platita foarte prost se pot justifica asemenea lucruri', a spus vicepremierul, la finalul sedintei Comisiei de administratie a Camerei Deputatilor, unde a participat in calitate de invitat.

'Singurul lucru care le poate face sa nu fie puse din acest moment in practica este lipsa resurselor bugetare. In rest, eu cred ca este o cerere legitima', a mai spus el. Intrebat daca Guvernul va contesta la CCR pensiile alesilor locali, Dincu a afirmat ca nu s-a discutat acest lucru in Guvern si ca urmeaza sa se discute.

Omologul sau britanic l-a sfatuit sa nu incerce o reforma cu costuri minime

Vicepremierul a subliniat ca administratia trebuie 'sa fie platita decent', afirmand ca omologul sau britanic l-a sfatuit sa nu incerce o reforma cu costuri minime pentru ca experienta Marii Britanii arata ca nu va functiona.