Miercuri, 06 Aprilie 2016 - 05:11 AM Aleg.RO: Lagarde, FMI, anunt ingrijorator despre starea economiei mondiale

Publicat de: ---

Gândul --> Tweet 0 Comenteaza 0 Email Adresa de e-mail la care vrei sa primesti STIREA atunci cand se intampla Aboneaza-te

Climatul economic s-a inrautatit in ultimele sase luni, pe fondul incetinirii cresterii economice din China si scaderii preturilor materiilor prime, precum si riscului inaspririi conditiilor fiscale in mai multe tari, a spus Lagarde . Un alt factor negativ a fost si esecul tarilor emergente de a avansa la stadiul de economii avansate.

Lagarde a castigat de curand un nou un nou mandat de cinci ani la carma FMI, si a folosit oportunitatea pentru a avertiza asupra ridicarii populismului la nivel global si chiar in Statele Unite, prin candidati precum Donald Trump si Bernie Sanders. Este o perceptie care se alimenteaza la nivel global, conform careia inegalitatea este in crestere, iar omul de rand este din ce in ce mai dezavantajat in raport cu elitele, a adaugat Lagarde.

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.Financiar.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowhlinldiyi', {myMaster: 'ttKX0DLpNzYvGKYofjLItectY8YAwBJj_rQpd4tJ847.Z7' });

Lagarde a aratat o flexibilitate mai ridicata legata de tintele pe care FMI le vrea pentru Grecia pentru a primi banii pentru bailout, dar sustine in continuare ca guvernul de la Atena trebuie sa actioneze mai puternic pentru a lua masuri sustenabile.

Comentariile lui Lagarde arata ca FMI isi va reduce estimarea pentru cresterea economica la nivel mondial cand va prezenta datele, pe 12 aprilie.

"Vestea buna este ca revenirea continua. Avem crestere, nu suntem intr-o criza", a spus Lagarde. "Vestea mai proasta este ca revenirea ramane prea inceata, prea fragila si sunt riscuri legate de durabilitatea ei", a adaugat ea.

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.gandul.info.Financiar.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrozgesjojttj', {myMaster: 'ttKX0DLpNzYvGKYofjLItectY8YAwBJj_rQpd4tJ847.Z7' }); Citeste si Legea darii in plata, adoptata de deputatii juristi. Ce se intampla cu „Prima casa” si procesele de executare silita Citeste si ”Creditul pentru locuinte” inlocuit de ”creditul pentru concediu”. Cu ce produse noi vor incerca bancherii sa-si atraga clientii Citeste si Acestea sunt cele mai mari salarii castigate de strainii care lucreaza in Romania


(108 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Lagarde, FMI, anunt ingrijorator despre starea economiei mondiale | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30467820167542 seconds.