Joi, 28 Aprilie 2016 - 05:07 AM Aleg.RO: Presedintele PSD Dolj: Zgonea a gresit prin criticile aduse lui Liviu Dragnea. Cine decide soarta lui Zgonea

Publicat de: ---

romanialibera

Presedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, considera ca Valeriu Zgonea a gresit prin criticile aduse lui Liviu Dragnea inainte de inceperea campaniei pentru alegerile locale, adaugand ca o decizie in privinta sa este asteptata in sedinta Comitetului Executiv National al social-democratilor, care are loc miercuri .

Valeriu Zgonea

"Nu aveam nevoie de dezbateri de genul acesta inainte de campania electorala. Suntem, din fericire pentru noi, cumva un partid consolidat cu un lider ales in congres. Liderul a avut aceeasi problema si cand a fost ales, ca o stiam, numai ca de data asta vorbim de o chestiune definitiva. Nu cred ca era momentul sa purtam o discutie in acest moment", le-a declarat Claudiu Manda jurnalistilor, inainte de a intra in sedinta CExN al PSD.El a adaugat ca nu s-a pus problema ca organizatia de la Dolj sa propuna vreo sanctiune.

Citeste si: Liviu Dragnea, reconfirmat presedinte PSD"Asteptam in primul rand colegii din Comitetul Executiv sa vedem ce vor decide. Sa-i asteptam pe colegi, inainte de toate, sa vedem ce spune fiecare dintre ei. (...) Sa vedem care sunt lucrurile pe care le vor propune colegii nostri. (...) Eu am o relatie apropiata cu domnul Zgonea, este colegul nostru de la Dolj. De aia imi va fi foarte greu sa vorbesc, eu cel putin, probabil, ca nici nu o sa iau cuvantul in aceasta sedinta, dar sunt sigur ca sunt alti colegi care au ce sa spuna despre sau despre alta dintre situatii", a mai declarat liderul PSD Dolj, conform Agerpres. Manda a adaugat insa ca a fost deranjat si de declaratiile facute de Zgonea dupa ce candidatul PSD la Primaria Craiova, Olguta Vasilescu, a fost pusa sub acuzare de procurorii DNA."si eu sunt suparat pe declaratiile domnului Zgonea de atunci, dar asta nu inseamna ca in acest context ne ducem sa platim polite sau sa facem lucruri de genul acesta. Eu cred ca toti colegii vor avea un cuvant de spus in sedinta asta si ramane sa vedem cum se va termina aceasta sedinta", a mentionat el.Intrebat daca va vota pentru excluderea lui Zgonea din partid, presedintele PSD Dolj a precizat ca votul care se va da in CExN va fi unul secret, fiind vorba de persoane."E vot secret si nu am cum sa va spun eu dumneavoastra. Mie imi e foarte greu sa ma pronunt, pentru ca domnul Zgonea e coleg de la Dolj", a aratat Manda.


(284 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
România Liberă

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa România Liberă:

Presedintele PSD Dolj: Zgonea a gresit prin criticile aduse lui Liviu Dragnea. Cine decide soarta lui Zgonea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31381297111511 seconds.