Joi, 28 Aprilie 2016 - 05:07 AM Aleg.RO: Gorghiu: PNL cere ALDE si UNPR sa isi regandeasca fiecare colaborarea cu PSD

Publicat de: ---

7plus

”PNL va analiza cu atentie situatia politica fara precedent in care PSD pune intreaga clasa politica . Consideram ca nici un for politic sau institutional democratic din Romania nu mai poate avea relatii cu PSD atat timp cat acesta produce astfel de unanimitati anti - justitie, anti – democratie si anti – bunul simt. Cerem din nou candidatilor si membrilor PSD sa se desolidarizeze public de actuala conducere a partidului si sa aleaga partea binelui", a declarat, pentru MEDIAFAX, copresedintele PNL Alina Gorghiu.

Alina Gorghiu a cerut ALDE si UNPR sa isi regandeasca fiecare colaborarea cu PSD.

"Cerem partidelor aliate cu PSD in diferite formate de colaborare sa isi regandeasca de urgenta atitudinea", a mai spus Gorghiu.

/* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrormipfomkid', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

Gorghiu a afirmat ca va analiza situatia politica generata de conduita PSD din ultimele zile si va avea consultari cu partenerii sai politici europeni, urmand sa anunte o agenda politica de izolare a PSD".

"PNL va analiza situatia politica generata de conduita PSD din ultimele zile, va avea consultari cu partenerii sai politici europeni si va anunta curand o agenda politica ambitioasa de izolare a PSD si de denuntare a riscurilor generate de actuala conducere a acestui partid pentru Romania”, a mai afirmat Gorghiu.

Postul de presedinte al Camerei Deputatilor ar urma sa ramana vacant, dupa excluderea lui Valeriu Zgonea din PSD.

Comitetul Executiv al PSD a decis miercuri, in unanimitate, excluderea lui Valeriu Zgonea din partid, dupa ce acesta a cerut demisia presedintelui PSD Liviu Dragnea, condamnat definitiv, la doi ani de inchisoare cu suspendare, in dosarul Referendum.

Citeste si: Valeriu Zgonea, presedinte al Camerei Deputatilor, exclus din PSD. ”In loc sa plece Dragnea, plec eu”

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrotlppdvnoaf', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowkijqxdkqk', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });


(233 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Gorghiu: PNL cere ALDE si UNPR sa isi regandeasca fiecare colaborarea cu PSD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31240391731262 seconds.