Joi, 28 Aprilie 2016 - 05:07 AM Aleg.RO: Zgonea, primele declaratii dupa excluderea din PSD: In loc sa plece Dragnea, plec eu/mi-am amintit de Inchizitie

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

Dupa cum era de asteptat, decizia luata in urma cu scurta vreme in cadrul Comitetului Executiv al PSD-ului, cea in urma careia Valeriu Zgonea se vede nevoit sa paraseasca formatiunea condusa de Dragnea, nu i-a picat deloc bine numarului 2 din Partidul Social Democrat .

 

A fost vorba despre o decizie luata in unanimitate in CEx al PSD, care abia ce s-a incheiat, si pe care Zgonea o considera “profund nedreapta”.

Chiar si asa, al treilea om in stat spune ca hotararea colegilor sai din conducerea Partidului Social Democrat nu il va face sa renunte la a ramane fidel “valorilor social-democrate”.”Mi-am amintit de inchizitie (…) iti exprimi o opinie, automat esti condamnat. (…) dupa 26 de ani am ajuns ceea ce dvs ati aflat astazi. Am aceptat decizia lor, nu comentez. Sunt datori domniile lor sa explice. Am exprimat o opinie ca liderii partidului nu trebuie sa transfere povara problemelor lor asupra candidatilor din aceste zile”, a sustinut Zgonea in fata presei, in urma cu doar cateva minute, iesind din sala de sedinte in care i s-a decis soarta.

Nu in ultimul rand, Zgonea a adus in discutie criteriul integritatii, cu atat mai important in precampanie si in campanie. “Raman un om cu o constiinta libera, spun ceea ce gandesc, ceea ce simt nu trebuie ca problemele noastre sa intervina ca subiect de dezbatere (…) integritate este la ordinea zilei, pe buzele romanilor. In loc sa plece el (Liviu Dragnea-n.r), plec eu. Asta e decizia, eu ma supun deciziei”, a conchis actaulul preseidnte al Camerei Deputatilor.

Ar mai fi de mentionat faptul ca, inainte de inceperea sedintei, in momentul in care a fost intrebat daca mai poate face echipa cu Valeriu Zgonea, la momentul respectiv numarul 2 in partid, in calitatea sa de presedinte executiv al formatiunii, Liviu Dragnea a dat urmatorul raspuns: “categoric nu!”.


(803 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Zgonea, primele declaratii dupa excluderea din PSD: In loc sa plece Dragnea, plec eu/mi-am amintit de Inchizitie | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.324049949646 seconds.