Joi, 28 Aprilie 2016 - 05:07 AM Aleg.RO: Dragnea, dupa excluderea lui Zgonea: “Ponta e pregatit pentru toate functiile”

Publicat de: ---

7plus Autor: Cristina Stefan

“Ponta e pregatit pentru toate functiile”, a sustinut, cat se poate de apasat, liderul PSD, in aceasta dupa-amiaza . Totul pe fondul zvonurilor – negate de Dragnea- ca fostului premier i s-ar fi propus deja sa preia functia de presedinte al Camerei inferioare a Parlamentului, detinuta momentan de Valeriu Zgonea.

 

La scurta vreme dupa ce a confirmat, practic, decizia luata prin vot in cadrul Comitetului Executiv National al PSD, subliniind, insa, ca a lipsit de la momentul votului in urma caruia Zgonea – pana acum presedinte executiv al PSD- a fost exclus din partid, avand in vedere ca acesta din urma este al treilea om in stat si ca ar urma sa apara o schimbare la sefia Camerei, Dragnea a sezmintit o informatie vehiculata pe surse.

Si anume faptul ca fostului premier Ponta ii fusese propusa aceasta funtie detinuta momentan de Valeriu Zgonea. “Am luat act de decizia din CEx. (…) imi pare rau de aceasta situatie, dar asta a fost o decizie care va fi respectat incepand de astazi. (…) Nu i-am propus lui Victor Ponta sa fie presedinte al Camerei Deputatilor”, a explicat Dragnea, care a adaugat ca in prima sedinta a Biroului Permanent National de dupa Pasti, social-democratii vo lua “o decizie politica” privind succesorul lui Zgonea.

In alte ordine de idei, Dragnea a precizat ca a vorbit cu Ponta si ca acesta nu a putut fi prezent la sedinta de orele trecute, fiind plecat in Turcia.


(245 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Dragnea, dupa excluderea lui Zgonea: “Ponta e pregatit pentru toate functiile” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29750084877014 seconds.