Joi, 28 Aprilie 2016 - 05:07 AM Aleg.RO: Iohannis, PRIMA APARITIE dupa operatia la umar. Cristian Ghinea, investit in functia de ministru al Fondurilor Europene

Publicat de: ---

7plus

Presedintele Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Cristian Ghinea in functia de ministru al Fondurilor Europene . Ceremonia de depunere a juramantului de investitura a lui Cristian Ghinea in functia de ministru al Fondurilor Europene a avut loc, miercuri, la Palatul Cotroceni. Miercuri a fost si prima aparitie publica a lui Iohannis, dupa interventia suferita la umarul drept.

UPDATE ora 17.30 Cristian Ghinea a depus, miercuri, juramantul de investitura in functia de ministru al Fondurilor Europene, in cadrul unei ceremonii care a avut loc la Palatul Cotroceni, in fata presedintelui Klaus Iohannis. "Domnule Cristian Ghinea, va felicit pentru acest mandat si va doresc mult succes. Este, cred, un lucru arhicunoscut ca fondurile europene pe care le poate accesa Romania sunt o mare oportunitate pentru noi. Fondurile vin sa suplineasca resursele noastre in zone vitale, acolo unde noi nu am putea sa restructuram lucrurile si sa le ducem la bun sfarsit", a declarat presedintele Klaus Iohannis.

La ceremonie au participat si premierul Dacian Ciolos, membri ai Cabinetului sau, presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, consilieri prezidentiali.

UPDATE Decretul privind numirea lui Cristian Ghinea in functia de ministru al Fondurilor Europene a fost publicat miercuri in Monitorul Oficial.

Klaus Iohannis a semnat decretul de numire a lui Cristian Ghinea in functia de ministru al Fondurilor Europene.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 27 aprilie a.c., decretul prin care ia act de demisia din functia de Ministru al Fondurilor Europene a doamnei Carmen Aura Raducu.

De asemenea, Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a semnat decretul pentru numirea domnului Cristian Ghinea in functia de Ministru al Fondurilor Europene", se arata intr-un comunicatul Administratiei Prezidentiale.

Cristian Ghinea a fost propus de premierul Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Fondurilor Europene, din care a demisionat Aura Raducu, a anuntat marti Guvernul.

Citeste si: Cristian Ghinea, propus de Dacian Ciolos pentru functia de ministru al Fondurilor Europene

Presedintele Klaus Iohannis a fost internat, marti, la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" si operat la nivelul umarului drept.

"Presedintele Romaniei, domnul Klaus Iohannis, a fost internat marti, 26 aprilie a.c., la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central "Dr. Carol Davila" si operat la nivelul umarului drept. Interventia chirurgicala a decurs in conditii optime, cu respectarea tuturor procedurilor. Starea de sanatate a Presedintelui Romaniei este foarte buna, fiind apt din punct de vedere medical pentru indeplinirea atributiilor functiei", a informat Administratia Prezidentiala.Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, prin care anunta ca se simte bine dupa operatie. "Astazi am fost supus unei interventii chirurgicale la umarul drept. Operatia a fost una reusita, ma simt bine si maine imi voi relua activitatea la Palatul Cotroceni. Apreciez munca echipei de medici si multumesc intregului colectiv de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central „Dr. Carol Davila”.


(245 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
7 Plus

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa 7 Plus:

Iohannis, PRIMA APARITIE dupa operatia la umar. Cristian Ghinea, investit in functia de ministru al Fondurilor Europene | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.33903694152832 seconds.