Vineri, 29 Aprilie 2016 - 05:10 AM Aleg.RO: Monica Ghiurco, propusa pentru a doua oara pentru sefia TVR

Publicat de: ---

jurnalulnational

Monica Ghiurco a fost propusa, pentru a doua oara, pentru functia de presedinte - director general al televiziunii publice, in urma reuniunii de joi a reprezentantilor Consiliului de Administratie al institutiei, conform unor surse citate de Agerpres .

Monica Ghiurco Foto: ciao.ro

Propunerea Consiliului de Administratie va fi inaintata Parlamentului. Monica Ghiurco a fost respinsa pentru aceeasi functie de plenul reunit al Parlamentului la jumatatea lui aprilie.De asemenea, pe 29 martie, plenul comun a respins prima propunere a CA al SRTV de numire a lui George Orbean la sefia TVR.

Irina Radu, fost director general interimar al TVR, a renuntat la imputernicirea data de Consiliul de Administratie, prin care asigura “derularea activitatii curente sau urgente a institutiei", scrie paginademedia.

Citeste si: Monica Ghiurco, respinsa in plenul reunit al Parlamentului pentru conducerea TVR

"Am decis sa anunt membrii CA ca nu mai doresc sa derulez aceasta activitate, pentru ca m-au deranjat si m-au jignit actiuni, cuvinte si abordari ale unor membri CA. Nu poti sa lasi un om sa munceasca de buna voie si cu buna credinta si sa il acuzi apoi de tot felul de aberatii, folosind minciuni si scenarii. Nu poti sa incerci sa pui pe seama cuiva care de 6 luni tine o barca la suprafata, trecutul si esecul unei institutii,datoriile si nenorocirile de un deceniu!”.

Deputatii si senatorii au votat numai noul CA al SRTV, care este alcatuit din Irina Radu, Doina Gradea, Alfred Bulai, Ionica Stanciulescu, Radu Carp, Debreczeni Hajnal, Ruxandra Garofeanu, Valeriu Cristian Hadji-Culea, Raico Cornea, Monica Simona Ghiurco, Teodor Gabriel Giurgiu, Christel topescu si George Orbeanm, scrie Agerpres.Membri supleanti sunt: Elena Anca Dindirica, Smaranda Vornicu Shalit, Lucian Romascanu, Adriana — Silvia Mesesian, Cristian Vasile Petcu, Rostas-Peter Istvan, Savu Catalin Catana, George Balasoiu, Andrea-Julika Ghita, Cornel Mihalache, Luminita Velciu, Ana Maria Sandu.


(262 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Monica Ghiurco, propusa pentru a doua oara pentru sefia TVR | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.3014509677887 seconds.