Marți, 12 Iulie 2016 - 05:12 AM Aleg.RO: Traian Basescu, desfiintat dupa o noua declaratie exploziva. "Vrea doar sa poata sa hahai din nou"

Publicat de: ---

jurnalulnational (adsbygoogle = window .adsbygoogle || []).push({});

Fostul presedinte Traian Basescu este facut praf pe Facebook de catre deputatul PSD Ionut Vulpescu. 

"Canicula face ravagii. Printre alte stricaciuni, ii da idei lui Traian Basescu. Care, dupa ce elicopterul oficial a devenit o dulce si draga amintire, a descoperit cu oroare cat e de rau sa stai in ambuteiaje. Cu gandul la desfatarile de la "Ciresica," dupa ce s-a chinuit sa ne scoata din cap ideea ca avem nevoie de autostrazi, acum declara cu seriozitatea de care doar el e capabil, ca daca ar fi ministrul Transporturilor, in trei ani ar termina si autostrada Pitesti-Sibiu si pe cea dintre Brasov si Oradea. O alta gluma buna, din ciclul "Plec in cinci secunde", "Sa traiti bine!" sau "Marea Britanie nu va iesi niciodata din UE". Cunoscand personajul, e de banuit ca Traian Basescu nu vrea sa fie ministrul Transporturilor, ci vrea doar sa poata hahai din nou "Aici sunt banii dumneavoastra!". Adica in Gala Bute, la Nana si in alte "vanzari anterioare". Iar la ”promisiuni anterioare” nu-l intrece nimeni", a scris Ionut Vulpescu, pe Facebook.  

 

 


(79 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Traian Basescu, desfiintat dupa o noua declaratie exploziva. "Vrea doar sa poata sa hahai din nou" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28731799125671 seconds.