Marți, 12 Iulie 2016 - 05:12 AM Aleg.RO: PNL vrea sa il scoata definitiv pe Dragnea din politica. Replica acida a lui Dragnea

Publicat de: ---

Antena 3

Liberalii vor depune o initiativa legislativa si vor propune modificarea Regulamentului Camerei Deputatilor si Senatului astfel incat un parlamentar condamnat sa nu isi mai poata exercita mandatul .

"Concluzia Biroului Politic National a fost aceea de a promova inca de astazi, pentru ca am reusit sa strangem semnaturile, initiativele legislative care aduc aceasta pozitionare identica intre alesii locali care sunt condamnati si parlamentarii care sunt condamnati, indiferent de modalitatea in care isi exercita privatiunea de libertate, adica in inchisoare efectiva sau cu suspendare", a spus Gorghiu, intr-o conferinta de presa.

Ea a aratat ca proiectele privind Statutul deputatilor si senatorilor si hotararile de modificare a regulamentelor Camerei Deputatilor si Senatului vor fi depuse luni sau cel mai tarziu marti.

"Sunt modificari care vin in acord cu Constitutia si cu decizia CCR", a spus Gorghiu.

În replica, Liviu Dragnea a declarat, ironic, “stati sa o faca”:

“Stiti ce mi se pare foarte interesant? Vorbesc despre legitimitatea mandatului unui parlamentar niste parlamentari care au ajuns in Parlament nu prin votul oamenilor ci prin calculator. Stiti ca au iesit pe locul 2, 3 sau 4 in anumite situatii. Si acum vorbesc despre legimitate. Daca asta e preocuparea lor, foarte bine”, a declarat Liviu Dragnea, intr-o conferinta de presa.

Sursa: Agerpres


(119 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

PNL vrea sa il scoata definitiv pe Dragnea din politica. Replica acida a lui Dragnea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.31381702423096 seconds.