Miercuri, 13 Iulie 2016 - 05:30 AM Aleg.RO: Un ministru acuza incercari de intimidare din partea lui Sebastian Ghita. Replica lui Ghita

Publicat de: ---

Antena 3

Ministrul Fondurilor Europene, Cristian Ghinea, il acuza pe deputatul PSD Sebastian Ghita de ''incercare de intimidare'', spunand ca are tot timpul pe urma sa o masina care il ''tot pozeaza'' si avertizeaza ca va cere protectie de la serviciile statului .

''Este o incercare de intimidare care nu va functiona. D-l Ghita sa stea linistit, ca actele de la DNA merg inainte si probabil ca mai avem material pentru DNA. Poate sa puna cati paparazzi vrea pe urma mea, nu se va schimba nimic. Romania nu e Columbia, nu suntem o tara unde trebuie sa-mi fie frica pentru siguranta mea si a familiei mele. Desi este un sentiment ciudat cand vezi ca ai o masina pe urma ta care te tot pozeaza, aia pot sa aiba si altceva decat aparate foto. Daca continua, o sa cer protectie de la serviciile statului'', a declarat Cristian Ghinea intr-un interviu pentru Revista22.

Ministrul Ghinea a spus ca o campanie de denigrari la adresa sa din partea lui Ghita a fost demarata dupa ce a sesizat DNA pentru un posibil contract cu dedicatie, cu o valoare de 38 de milioane de euro, incheiat pentru achizitionarea sistemului informatic de la Autoritatea de Management care gestioneaza fondurile europene de mediu. Printre firmele care s-au ocupat de gestionarea proiectului se numara si compania One Expert, detinuta de Sebastian Ghita.

''D-l Ghita s-a inflamat pentru ca probabil el s-a obisnuit ca oficialii romani sa stea in pozitie de lotus, ca el este mare sef la parlament, mare bogatas, are televiziune. Si a inceput o campanie de denigrari impotriva mea. A declarat ca el nu are firme, ca despre ce vorbesc eu si atunci am spus: OK, e un caz la DNA Ploiesti care arata ca d-l Ghita controleaza 52 de firme prin interpusi. Este o institutie a statului care face aceasta afirmatie si atunci am cerut Corpului de Control sa scoata din arhiva electronica detalii despre aceste firme, ce contracte au avut si am publicat acele contracte'', a explicat ministrul fondurilor europene.

Deputatul Sebastian Ghita a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea 100 de minute, realizata de Alessandra Stoicescu si Adrian Maniutiu, ca este exclus sa fi angajat vreun paparazzi sa il urmareasca pe ministrul Ghinea.

“Mi se pare imposibil sa se intample asa ceva cu un ministru al Romaniei. Cu toate astea, strategia, tactica acestor tehnocrati si a acestui ministru ONG-ist de a incerca sa justifice esecurile legandu-se de omul rau al momentului, Ghita, este gresita. Pentru ca oamenii in Romania nu sunt prosti. Acest ministru nu este in stare sa ia fonduri europene si justifica acest esec prin certuri cu mine.”

“Singurul contact direct a fost la comisia parlamentara. Si domnul Ghita s-a declarat si atunci amenintat. Nu am nimic personal cu omul. Niciodata nu am avut vreun contact direct. Nu l-am intalnit niciodata nicaieri. Dar de cand s-a schimba comunicarea la Guvern, stim ca au un plan sa isi justifice esecurile altfel. Si planul de comunicare al Guvernului este sa ii certe pe Ghita si pe Ponta pentru nu stiu ce.”


(108 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Un ministru acuza incercari de intimidare din partea lui Sebastian Ghita. Replica lui Ghita | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30042791366577 seconds.