Joi, 06 Octombrie 2016 - 05:45 AM Aleg.RO: Mike Tyson a facut show la Parlament. Imbranceli si injuraturi pe holurile Senatului VIDEO

Publicat de: ---

libertatea

Politica este neplacuta, a declarat miercuri fostul campion mondial Mike Tyson, pe parcursul vizitei sale la Palatul Parlamentului, unde a fost primit de un grup de senatori printre care si fostul tenisman Ilie Nastase si liberalul Ben-Oni Ardelean .

Vizita a inceput la Senat, unde pugilistul a avut parte de o primire oficiala facuta de un grup de senatori care in asteptarea sa au cazut de acord asupra faptului ca Tyson este un exemplu de reintegrare in societatea americana si ca liderul Senatului, Calin Popescu Tariceanu, prin declaratia sa cum ca invitatia adresata fostului campion nu face cinste Legislativului, contesta unui condamnat dreptul de a se reintegra dupa ispasirea pedepsei.

 

Tyson s-a declarat impresionat de cladirea Palatului Parlamentului, despre care a spus ca este ''uimitoare''. El a afirmat insa ca ''politica este neplacuta'' si a refuzat sa confirme daca il sustine pe Donald Trump in cursa pentru alegerile prezidentiale din SUA.

Pugilistul a fost escortat de garzi de corp si a grabit pasul pentru a se indeparta de reporterii care l-au insotit pe parcursul vizitei care nu a fost lipsita de situatii neprevazute. Nu de putine ori Tyson a fost directionat gresit, iar membri din staff-ul sau si-au manifestat indignarea folosind un limbaj licentios. 

Fostul campion mondial a avut un moment de ratacire la Senat chiar in holul care da spre cabinetul presedintelui Senatului, Calin Popescu Tariceanu. ''Mike, Mike!'', l-a strigat unul dintre organizatori, incercand sa il indrepte in directia opusa pentru a urma traseul care i-ar fi permis pugilistului sa viziteze si Camera Deputatilor.

Tyson nu a putut vizita sala de plen a Senatului pentru ca era inchisa, insa a avut acces in sala de plen a Camerei Deputatilor si a aruncat o privire si in una dintre salile incluse in traseul de vizitare al Camerei Deputatilor, sala Nicolae Titulescu.

In incercarea de a-i oferi lui Tyson intimitate, garzile de corp au imbrancit reporterii si au incercat sa le blocheze accesul in mai multe puncte. Vizita s-a sfarsit la Camera Deputatilor, pe care Tyson a parasit-o ''pe furis'', departe de reporterii care il asteptau.

Nicolae Cristescu l-a insotit pe Mike Tyson in timpul vizitei si a apreciat, la final, ca ''organizarea a fost un succes''. Cat priveste problemele penale ale fostului campion mondial, Cristescu a afirmat ca ''pana la urma nu ne intereseaza, sunt problemele lui si chiar nu ne intereseaza''.

Mike Tyson a fost acuzat ca a violat o tanara si a fost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare, executand doar trei.

Calin Popescu Tariceanu a declarat, marti, ca invitatia care i-a fost adresata fostului campion nu este "onoranta pentru institutia Parlamentului" si ca "ii pare rau'' de aceasta situatie.


(109 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Libertatea

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Libertatea:

Mike Tyson a facut show la Parlament. Imbranceli si injuraturi pe holurile Senatului VIDEO | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29034900665283 seconds.