Joi, 06 Octombrie 2016 - 05:45 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita, la ICCJ: Kovesi joaca in tabara lui Iohannis

Publicat de: ---

Bursa

Deputatul Sebastian Ghita s-a prezentat, miercuri, la Înalta Curte de Casatie si Justitie . Acesta a declarat ca atunci cand va fi momentul va prezenta si in presa probele depuse la Parchetul General in legatura cu presupusul plagiat al Laurei Codruta Kovesi.

Foto: Romania TV

Sebastian Ghita a declarat ca "sursele" care au transmis in presa ca a depus la Parchetul General articole din ziare, ca probe in dosarul privind posibilul plagiat al lui Kovesi, "incearca sa decredibilizeze demersul". "Atunci cand plagiaza Ponta sar toti propagandistii pe el si il desfiinteaza, iar cand plagiaza Kovesi, nu mai conteaza", a completat Ghita.

"Eu am depus la Parchetul General declaratia domnului profesor Mateut, din 2012, data catre Mediafax, in care dansul afirma ca a participat la acea comisie tehnica si ca a semnat pentru doamna Kovesi. (...) E important pentru procurori sa aiba o dovada ca acea comisie tehnica a existat, ca din ea au facut parte experti tehnici, ca atunci acestia au recunoscut public acest lucru. Mi se pare o dovada solida si puternica. (...) Eu m-am intalnit cu acei oameni si pot fi intrebati. Eu am mers la Cluj cu acel avion si sunt inregistrari la aeroport, sunt emise bilete. Da, m-am intalnit cu domnul Mateut. Nu cred ca domnul Ponta va ascunde adevarul. Ma bazez pe marturia lui, cu siguranta", a mai spus Ghita.

Intrebat de jurnalisti daca este dispus sa prezinte probele pe care le-a dus la Parchet si in pres, deputatul a raspuns: "Cand va fi momentul, da".

De asemenea, intrebat daca Traian Basescu joaca in tabara sa, Ghita a precizat: "Kovesi joaca in tabara lui Iohannis".

"Pe dansa (n.r. Laura Codruta Kovesi) am vazut-o mentionand ca suntem in campanie electorala si vazandu-o atat de jucatoare si de prezenta, trebuie sa joace si dansa undeva. Este evident ca este in tabara domnului Iohannis. Mai este domnul Ciolos pe care vrea sa-l puna prim-ministru. (...) Aceste politici antinationale ale domnului Ciolos nu vor fi acceptate, cred, in viitorul Parlament. (...) Presedintele, din functa domniei sale, ar trebui sa se gandeasca si sa se raporteze la lege si la celelalte institutii. Sa se gandeasca cam cat de repede si cat de mult sunt acuzati oamenii in Romania, de dimineata pana seara. Daca o tinem tot asa, in mandatul domnului Iohannis nu o sa poata sa puna pe niciun roman prim-ministru", a declarat Sebastian Ghita.

CITESTE SI: Iohannis, despre Kovesi: Daca a plagiat, pleaca!


(151 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Sebastian Ghita, la ICCJ: Kovesi joaca in tabara lui Iohannis | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30777287483215 seconds.