Joi, 06 Octombrie 2016 - 05:45 AM Aleg.RO: VIDEO Tariceanu s-a pus rau cu „cel mai rau om de pe pamant. Ce-a mai facut Mike Tyson la Casa Poporului

Publicat de: ---

adevarul

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu i-a inchis usa in nas „celui mai rau om de pe pamant“, asa cum l-a poreclit presa americana pe marele campion Mike Tyson (50 de ani), aflat la Bucuresti pentru a lansa o bautura energizanta . In lipsa lui Tariceanu si la propunerea liberalului Ben-Oni Ardelean, conducerea Senatului a aprobat, cu o zi inainte de vizita lui Tyson, participarea marelui boxer la sedinta de plen a senatorilor. Ajuns la Parlament, Tyson a fost tratat mai rau decat un turist oarecare. In primul rand, marele campion a trebuit sa treaca de controlul de securitate. Nici un alt invitat al Senatului nu a fost verificat la buzunare asa cum a fost Tyson, cunoscut pentru problemele sale cu drogurile si condamnat, in anii ‘90, pentru viol.

Ilie Nastase: „Pentru mine n-ati sta asa!“

Singurul oficial care l-a asteptat la intrare pentru a-l intampina a fost senatorul Ilie Nastase. Fostul mare jucator de tenis s-a aratat uimit sa vada ca zeci de ziaristi s-au strans ciorchine sa-l intampine pe Tyson. „Pentru mine n-ati sta asa!“, le-a spus el reporterilor. Nastase nu crede ca venirea controversatului american in Parlamentul Romaniei ar trebui sa ne ingrijoreze. „Eu il apreciez pentru performanta lui sportiva. Ce a facut inainte... mai gresim cu totii, nu?“.

Cu un etaj mai sus, Calin Popescu Tariceanu se afla in biroul sau, din care nu a iesit nici nici macar cand marele boxer a trecut pe la usa sa, pazita tot timpul de doi angajati. „Nu mi se pare ca este o propunere care sa fie onoranta pentru institutia Parlamentului. Din contra, imi pare rau. Mike Tyson s-a distins in viata particulara cu o serie intreaga de probleme care l-au dus in final chiar la inchisoare. Sunt mari sportivi care in viata privata au avut un comportament ireprosabil si ii prefer pe aceia”, a explicat Tariceanu. Din biroul sau, mai marele Senatului a dat dispozitii clare ca lui Tyson sa nu i se permita intrarea in sala de plen a Senatului. Ordine de care Tyson n-avea habar. Toti au ramas muti de uimire cand au incercat usa salii de plen si au constatat ca este inchisa cu cheia. Dupa cateva minute stanjenitoare, Tyson si alaiul sau au plecat mai departe, spre Camera Deputatilor. In afara de liberalul Ben-Oni Ardelean, cel care l-a invitat pe marele campion, nici un alt oficial al Parlamentului nu l-a insotit pe Tyson pe durata turului facut Palatului Parlamentului.

Cum a ajuns Tyson la Senat Vizita lui Mike Tyson in Romania a fost organizata de Eduard Irimia, promoterul Superkombat si de omul de afaceri Nicolae Cristescu, fostul patron al echipei de fotbal Rapid Bucuresti. De prezenta marelui campion la Senat s-a ocupat liberalul Ben-Oni-Ardelean, senator cu conexiuni peste Ocean. Potrivit unor surse senatoriale, PR-ul firmei care a organizat vizita lui Tyson in Romania l-a contactat pe senatorul Ardelean pentru invitarea fostului sportiv in Parlament.


(236 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Adevarul
· Alte știri din sursa
Adevărul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Adevărul:

VIDEO Tariceanu s-a pus rau cu „cel mai rau om de pe pamant. Ce-a mai facut Mike Tyson la Casa Poporului | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30481004714966 seconds.