Joi, 06 Octombrie 2016 - 05:45 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita, la Curtea Suprema: ”Cand va fi momentul, voi prezenta probele in cazul lui Kovesi si in presa”

Publicat de: ---

Antena 3

Sebastian Ghita a ajuns din nou la Curtea Suprema, unde urmeaza sa fie audiat . Deputatul a vorbit din nou cu presa despre probele prezentate procurorilor in cazul plagiatului sefei DNA Laura Codruta Kovesi.

"Consider ca sunt sufieciente date sa se inceapa verificarile si sa se ajunga la o concluzie. Am adus probe pentru ca procurorii sa poata efectua reconstituirea. Nu pot spune informatii din dosarul procurorilor. În presa, se incerca sa se decridibiliyeze demersul meu. Cand plagiaza Ponta sar toti propagnadistii pe el si il desfiinteaza, iar cand plagiaza doamna Kovesi nu mai contreaza, avem dublu standard. Cand va fi momentul voi prezenta si probele in presa. Nu eram fan Kovesi pentru ca dansa juca in tabara lui Basescu. Acum Kovesi joaca in tabara lui Iohannis”, a spus Ghita.


(186 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Sebastian Ghita, la Curtea Suprema: ”Cand va fi momentul, voi prezenta probele in cazul lui Kovesi si in presa” | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28656601905823 seconds.