Marți, 25 Octombrie 2016 - 06:16 AM Aleg.RO: Neurochirurgul Leon Danaila si economistul Florin Citu, in carti pentru a candida la alegerile parlamentare din partea PNL

Publicat de: ---

AMOS News

Validarea listelor de candidati din partea liberalilor pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie va avea loc, luni de la ora 13:00, in cadrul Biroului Politic Central al PNL . Surse din PNL au declarat ca printre numele noi care sunt luate in calcul fiind vehiculate cel al economistului Florin Citu si al neourochirurgului Leon Danaila.

Presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, joi, dupa sedinta Biroului Politic National, ca au fost validate listele de candidaturi din 35 de organizatii judetene ale partidului, urmand ca luni sa se finalizeze listele si in celelalte judete plus Bucuresti.

Neurochirurgul Leon Danaila, economistul Florin Citu si arhitecta Hildegard Brandl se numara printre personalitatile pe care PNL Bucuresti vrea sa le aduca pe lista de la Senat, potrivit unor surse din PNL.

Lista la Camera Deputatilor ar urma sa fie deschisa de Adriana Saftoiu, urmata de deputatul PNL Eugen Nicolaescu, vicepresedintele PNL Bucuresti, Ovidiu Raetchi, deputatii Florin Alexe si Sulfina Barbu, potrivit unor surse din PNL

Printre judetele ale caror liste mai trebuie validate se afla si judetul Timis, unde pe locul 1 la Camera Deputatilor a fost propusa chiar presedintele partidului, Alina Gorghiu. Aceasta a avut vineri o discutie cu conducerea acestei organizatii care si-a reconfirmat intentia de a o propune pe listele sale.

Intre timp, au aparut discutii legate de liste validate deja la nivel central. Senatorul Traian Igas a scris, sambata, pe Facebook, ca nu va mai candida si a acuzat "frustari” in filiala PNL condusa de Gheorghe Falca.

"Din pacate, in interiorul filialei se regasesc unele frustrari, reduse, ce e drept, dar suficient sa ma faca sa inteleg ca nu este bine sa tulbur apele mai mult decat sunt ele acum. Am simtit ca astazi nu sunt doriti oameni cu personalitate, care au lasat ceva in urma lor dar care nu pot fi controlati din telecomanda. Nu comentez astazi viziunea unicului conducator liberal de la Arad, dar astept cu interes profetiile facute in fata colegilor de partid. Sunt un om echilibrat si stapan pe mine si inteleg sa ma opresc aici”, a scris Igas.

Contactat de corespondentul News.ro, senatorul a precizat ca "unicul conducator” la care se referea este Gheorghe Falca, seful filialei judetene PNL.


(260 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Neurochirurgul Leon Danaila si economistul Florin Citu, in carti pentru a candida la alegerile parlamentare din partea PNL | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30158090591431 seconds.