Marți, 25 Octombrie 2016 - 06:16 AM Aleg.RO: ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Surse: Tineri si reprezentanti ai societatii civile, pe listele PSD pentru Bucuresti

Publicat de: ---

Antena 3

ALEGERI PARLAMENTARE 2016 . Dupa mai multe consultari si propuneri venite din partea filialelor de sector, PSD Bucuresti se indreapta spre o formula de liste pentru alegerile din 11 decembrie, potrivit stiripesurse.ro.

Surse din cadrul PSD Bucuresti sustin ca lista e plina de tineri si de reprezentanti ai societatii civile.

Astfel, pentru Senatul Romaniei, pe locuri eligibile se regasesc senatorii Ecaterina Andronescu, Serban Nicolae, Mihnea Costoiu, dar si fostul ministru al Justitiei din Guvernul Ponta, Robert Cazanciuc.

La Camera Deputatilor lista se va deschide cu Gabriel Petrea, presedintele OT a PSD, si pe lista se vor regasi pe locuri eligibile deputatii Carmen Moldovan, Diana Tusa si Gabriela Podasca, dar si ONG-ista Oana Florea.

Lista va deveni oficiala si definitiva dupa aprobarea componentei ei in cadrul organizatiilor de sector si validarea in Comitetul Executiv National al PSD.


(278 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

ALEGERI PARLAMENTARE 2016. Surse: Tineri si reprezentanti ai societatii civile, pe listele PSD pentru Bucuresti | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.34567403793335 seconds.