Vineri, 27 Ianuarie 2017 - 05:19 AM Aleg.RO: Executivul ar putea adopta, in sedinta de vineri, bugetul pe 2017

Publicat de: ---

Bursa

Guvernul ar putea adopta, vineri, proiectul de buget pe anul 2017 . Sedinta va incepe la ora 13,00, conform unui anunt al Biroului de presa al Executivului.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Miercuri, premierul Sorin Grindeanu anunta ca sedinta de guvern in care va fi adoptat bugetul pe acest an va avea loc vineri. La randul sau, ministrul Viorel Stefan preciza ca vineri seara proiectul de buget poate fi depus la Parlament.

Tot vineri, Birourile permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului se vor reuni pentru a stabili calendarul adoptarii proiectului legii bugetului pe anul 2017. 

Potrivit unui anunt al Camerei Deputatilor, sedinta Biroului permanent va avea loc vineri, incepand cu ora 12,00, urmata de sedinta Birourilor permanente reunite.

Surse parlamentare au precizat ca Birourile permanente se vor reuni imediat dupa ce Guvernul va aproba proiectul bugetului si il va trimite catre Parlament, pentru a repartiza proiectul de buget catre comisii si a stabili calendarul adoptarii lui. Este posibil ca pe ordinea de zi sa mai figureze si scrisoarea presedintelui Klaus Iohannis referitoare la organizarea unui referendum national.


(173 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Bursa

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Bursa:

Executivul ar putea adopta, in sedinta de vineri, bugetul pe 2017 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.39436483383179 seconds.