Joi, 02 Februarie 2017 - 05:25 AM Aleg.RO: PROTESTE in plenul Senatului si al Camerei. Parlamentarii PNL si USR au cerut DEMISIA Guvernului si alegeri anticipate

Publicat de: ---

AMOS News

Parlamentarii PNL si USR au protestat miercuri, pe holul si in plenul Camerei Deputatilor si al Senatului, cerand demisia Guvernului Grindeanu si alegeri anticipate .

Foto: Romania TV Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Deputatii PNL si USR s-au strans mai intai pe holul plenului, unde au strigat "Rusine", "Demisia", multi dintre ei purtand in maini cravate rosii de care au prins coli de hartie pe care scria "Demisia Guvernului", iar altii avand foi albe de hartie pe care aveau scris "Alegeri Anticipate" si "Rusine", potrivit Agerpres. 

Deputatii liberali si cei ai USR au repetat protestul in plenul Camerei Deputatilor, mai exact la tribuna plenului, unde s-au strans si au strigat "Hotii!".

Presedintele de sedinta, deputatul PSD Gabriel Vlase, a cerut chestorilor sa restabileasca ordinea in sala, iar protestatarii s-au linistit dupa cateva minute.

Si senatorii PNL si USR au protestat, miercuri, in deschiderea primei sedinte de plen a Senatului din actuala sesiune parlamentara, afisand pancarte cu mesaje la adresa majoritatii si batand cu pumnii in banci, potrivit news.ro.

Protestul a izbucnit dupa ce presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, i-a intrerupt discursul senatorului USR, Vlad Alexandrescu. Fostul ministru al Culturii a vrut sa critice majoritatea pentru adoptarea de catre Guvern a ordonantei de urgenta privind modificarea codurilor penale. ”Abuzati de legitimitatea votului si de oamenii cinstiti...”, a apucat sa spuna Alexandrescu inainte ca Tariceanu sa ii taie micorfonul.

”Nu acceptam acest abuz”, au inceput sa scandeze toti senatorii PNL si USR, afisand pancarte pe care scria ”Rusine” si ”Noaptea ca hotii”si batand cu pumnul in banci.


(158 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PROTESTE in plenul Senatului si al Camerei. Parlamentarii PNL si USR au cerut DEMISIA Guvernului si alegeri anticipate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29103589057922 seconds.