Joi, 02 Februarie 2017 - 05:25 AM Aleg.RO: USR si PNL, protest in Parlament. Demnitarii cer alegeri anticipate

Publicat de: ---

Antena 3

Deputatii PNL si USR au protestat miercuri, pe holul si in plenul Camerei Deputatilor, cerand demisia Guvernului Grindeanu si alegeri anticipate .

Acestia s-au strans mai intai pe holul plenului, unde au strigat "Rusine", "Demisia", multi dintre ei purtand in maini cravate rosii de care au prins coli de hartie pe care scria "Demisia Guvernului", iar altii avand foi albe de hartie pe care aveau scris "Alegeri Anticipate" si "Rusine".

Deputatii liberali si cei ai USR au repetat protestul in plenul Camerei Deputatilor, mai exact la tribuna plenului, unde s-au strans si au strigat "Hotii!".

Presedintele de sedinta, deputatul PSD Gabriel Vlase, a cerut chestorilor sa restabileasca ordinea in sala, iar protestatarii s-au linistit dupa cateva minute.

Tot miercuri, parlamentarii PNL si USR au depus miercuri motiunea de cenzura intitulata "Guvernul Grindeanu - Guvernul sfidarii nationale. Nu legalizati furtul in Romania".

"Aceasta este motiunea de cenzura pe care PNL, impreuna cu USR, o depun astazi. Este numita 'Guvernul Grindeanu- Guvernul sfidarii nationale. Nu legalizati furtul in Romania'. Este primul demers politic important pe care Opozitia il face astazi in Romania intr-un moment de cumpana, intr-un moment in care prin ordonante de urgenta, prin decizii ale Guvernului, se incearca legalizarea furtului in Romania. Noi speram ca toti cetatenii de buna credinta sa sustina acest demers in spatiul public, de asemenea, ne dorim ca toti parlamentarii care cred in suprematia legii, care au buna credinta si respecta cetateanul, sa voteze aceasta motiune de cenzura. Aceasta este solutia legala, institutionala, pentru demisia Guvernului si de asemenea solutia pentru a putea ajunge la alegeri anticipate", a spus presedintele interimar al PNL, Raluca Turcan, la Palatul Parlamentului.

 


(153 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

USR si PNL, protest in Parlament. Demnitarii cer alegeri anticipate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29472994804382 seconds.