Joi, 02 Februarie 2017 - 05:25 AM Aleg.RO: Gabriel Vlase si Mircea Draghici (PSD), discutie cu Nicusor Dan pe holul Parlamentului: Vrei sa ajungem ca Ucraina?

Publicat de: ---

AMOS News

''Nu merge asa, aici e Parlament . Nu-ti stapanesti parlamentarii. Aici trebuie sa fie altfel'', i-a spus Vlase lui Nicusor Dan.

''Da, dar si la Guvern trebuie sa fie altfel'', i-a replicat liderul USR.

''Atunci du-te la Guvern. Tu nu-ti stapanesti parlamentarii. Eu am 200, daca-i pun si eu sa faca la fel? Vrei sa ajungem ca in Ucraina?'', a continuat Vlase.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 524002, "containerid": "crt-524002"}); /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrormipfomkid', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

''Nu se poate asa, nici macar nu poti sa ajungi sa vorbesti la microfon'', a intervenit si social-democratul Mircea Draghici, care i-a mai spus lui Nicusor Dan ca parlamentarii USR nu si-au depus nici declaratiile de avere si de interese, iar, in plus, USR are probleme privind finantarea campaniei.

''Nu e nimic ilegal'', a replicat Nicusor Dan.

''O sa se dovedeasca si stiti foarte bine, e evident'', i-a spus si Draghici.

Dscutia dintre cei trei a incetat in momentul in care jurnalistii au inceput sa filmeze si sa inregistreze discutia.

Parlamentarii USR au protestat, miercuri, in plenul Camerei, scandand "Hotii!" si "Demisia!" si intrerupand in mod repetat lucrarile de plen.

Mai mult, acestia, alaturi de parlamentari PNL, au mers la tribuna si au inconjurat-o, ramanand in acel spatiu si impiedicand practic ca lucrarile sa se desfasoare in mod normal. Totodata, acestia au amenintat ca raman in sala de plen si dupa terminarea sedintei de plen, in semn de solidaritate cu protestatarii din strada.

Pe de alta parte, un grup de cativa protestatari au intrat in Parlament fiind invitati de senatorul USR Vlad Alexandrescu, acestia scandand pe holul Camerei Deputatilor "Refuz, refuz, refuz acest abuz!"si refuzand sa plece, atunci cand au fost solicitati in acest sens de catre reprezentantii aparatului tehnic al institutiei.

Citeste si: GALERIE FOTO SCANDAL in Parlament: Deputatii opozitiei au scandat ''Hotii'', ''Demisia''/ La Senat, Tariceanu i-a taiat microfonul lui Alexandrescu Citeste si: Raluca Turcan: Am depus in Birourile permanente reunite solicitarea pentru revocarea Avocatului Poporului /PNL va discuta cu parlamentari UDMR, ALDE si PSD Citeste si: Senatul a respins procedura de urgenta pentru ordonanta de modificare a Codurilor Penale si gratiere Citeste si: Ambasada Germaniei: Guvernul a trecut peste indoielile majore ale presedintelui si ale justitiei Citeste si: Senatorul PSD Nicolae Bacalbasa despre protestul parlamentarilor USR care i-au strigat "Rusine!" ministrului Justitiei: Un act de impotenta a unor voaieristi

 

/* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrotlppdvnoaf', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowkijqxdkqk', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });


(146 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Gabriel Vlase si Mircea Draghici (PSD), discutie cu Nicusor Dan pe holul Parlamentului: Vrei sa ajungem ca Ucraina? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.30430793762207 seconds.