Joi, 02 Februarie 2017 - 05:25 AM Aleg.RO: Protest al parlamentarilor PNL si USR la inceputul sedintei de plen din Camera Deputatilor

Publicat de: ---

Antena 3

Parlamentarii PNL si USR au protestat astazi, la inceputul primei sedinte a plenului Camerei Deputatilor, fata de ordonanta de urgenta adoptata marti seara de guvern, de modificare a codurilor penale, prin care a fost dezincriminat abuzul in serviciu .

 

Inainte de inceperea primei sedinte de plen, parlamentarii PNL si USR s-au dus in fata prezidiului si au ridicat niste foi format A4 pe care era scris "Rusine", "Demisia Guvernului", "Alegeri anticipate", "Liber la furat", "Refuz acest abuz!". Apoi au scandat "Hotii" si "Demisia!".

Presedintele de sedinta Gabriel Vlase i-a amenintat pe protestatari cu evacuarea din sala, in cele din urma, dupa 5 minute de protest, parlamentarii USR si PNL s-au intors in bancile lor, a transmis Marius Vulpe, pentru TVR.

Nu a fost prima forma de protest de astazi a parlamentarilor USR. Astazi, la Birourile Permanente reunite, o parte din parlamentarii USR l-au flancat pe liderul senatorilor PSD Nicolae Serban. Pe toata perioada in care acesta a incercat sa prezinte concluziile sedintei birourilor permanente reunite, acesta a fost aproape nevoit sa plece in fuga de la aceasta sedinta, urmarit de catre deputati.


(154 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Protest al parlamentarilor PNL si USR la inceputul sedintei de plen din Camera Deputatilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29411792755127 seconds.