Joi, 02 Februarie 2017 - 05:25 AM Aleg.RO: Serban Nicolae: OUG privind modificarea Codurilor nu este "cu dedicatie"

Publicat de: ---

Antena 3

Liderul senatorilor PSD, Serban Nicolae, a declarat miercuri, la Parlament, ca ordonanta de urgenta privind modificarea Codurilor penale nu este „cu dedicatie”, actul normativ aplicandu-se si celor care vor comite fapte penale „foarte grave” .

Foto: epochtimes-romania.com Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 526153, "containerid": "crt-526153" });

Chestionat daca exista riscul ca OUG privind modificarea Codurilor penale sa fi fost data „cu dedicatie”, senatorul PSD a spus ca aceasta este „o simpla speculatie”.„Asta este o speculatie. Nu exista. Ce e aia cu dedicatie? In primul rand ca ea, daca se aplica si daca va ramane in forma actuala in aprobarea Parlamentului, ea nu va face distinctie. Se va aplica si celor care vor comite fapte foarte grave”, a subliniat social-democratul.In ceea ce priveste protestele ample de marti seara, senatorul PSD a spus ca „nu numarul conteaza”, un om, daca protesteaza, el ii respecta dreptul.

Citeste si: Tensiuni in Parlament: Deputat USR: Serban Nicolae m-a amenintat si injurat dupa ce i-am spus "Rusine"

„Eu am iesit in strada in decembrie 89 ca sa avem acest drept de a protesta. Au iesit oameni mult mai multi spre exemplu in ianuarie 2012 si nu s-a intamplat nimic, ci doar sub presiunea strazii, la un moment dat, Boc a acceptat sa-si dea demisia dar sa ramana tot un Guvern de-al lor. In 2012 au iesit foarte multi oameni in strada, multe zile la rand batuti de jandarmi, agresasti de jandarmi, de data asta nu s-a intamplat, din fericire jandarmeria procedeaza corect”, a completat liderul senatorilor PSD, potrivit News.ro.Serban Nicolae a precizat ca nu numarul oamenilor care protesteaza ar trebui sa determine vionta romanilor.„Daca sunt multi sau putini, asta ma intereseaza mult mai putin, din punctul meu de vedere nu numarul ar trebui sa determine vointa romanilor. Iohannis ne spune ca romani sunt doar cei din strada”, a conchis social-democratul. Procurorul-sef al DIICOT Daniel Horodniceanu a declarat, miercuri, la Europa FM, ca modificarea legislatiei penale, inclusiv prin introducerea prevederii conform careia denuntul este valabil doar sase luni de la comiterea faptei sesizate, va afecta dosarele de terorism, de trafic de droguri, precum si pe cele de mare violenta.


(137 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Serban Nicolae: OUG privind modificarea Codurilor nu este "cu dedicatie" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29947185516357 seconds.