Joi, 02 Februarie 2017 - 05:25 AM Aleg.RO: Nicusor Dan pus la colt de doi parlamentari PSD pe holul Parlamentului: Vrei sa ajungem ca Ucraina?

Publicat de: ---

Antena 3

Social-democratii Gabriel Vlase si Mircea Draghici au avut miercuri o discutie informala pe holul Camerei Deputatilor cu liderul USR, Nicusor Dan, cei doi reprosandu-i conduita parlamentarilor USR si intrebandu-l daca vrea sa procedeze si PSD la fel, scrie <a href="http://www .gandul.info/politica/vlase-si-draghici-de-la-psd-discutie-cu-nicusor-dan-pe-holul-parlamentului-vrei-sa-ajungem-ca-ucraina-16145851" target="_blank">Gandul.info.

''Nu merge asa, aici e Parlament. Nu-ti stapanesti parlamentarii. Aici trebuie sa fie altfel'', i-a spus Vlase lui Nicusor Dan.

''Da, dar si la Guvern trebuie sa fie altfel'', i-a replicat liderul USR.

''Atunci du-te la Guvern. Tu nu-ti stapanesti parlamentarii. Eu am 200, daca-i pun si eu sa faca la fel? Vrei sa ajungem ca in Ucraina?'', a continuat Vlase.

''Nu se poate asa, nici macar nu poti sa ajungi sa vorbesti la microfon'', a intervenit si social-democratul Mircea Draghici, care i-a mai spus lui Nicusor Dan ca parlamentarii USR nu si-au depus nici declaratiile de avere si de interese, iar, in plus, USR are probleme privind finantarea campaniei.

''Nu e nimic ilegal'', a replicat Nicusor Dan.

''O sa se dovedeasca si stiti foarte bine, e evident'', i-a spus si Draghici.

Discutia dintre cei trei a incetat in momentul in care jurnalistii au inceput sa filmeze si sa inregistreze discutia.


(154 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Nicusor Dan pus la colt de doi parlamentari PSD pe holul Parlamentului: Vrei sa ajungem ca Ucraina? | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.29978704452515 seconds.