Marți, 28 Februarie 2017 - 05:41 AM Aleg.RO: DNA ataca la varful Teamnet, una dintre cele mai mari companii de IT de pe piata: Bogdan Padiu, directorul general, a fost retinut intr-un caz de mita legat de Sebastian Ghita

Publicat de: ---

ziarulfinanciar Ziarul Financiar 27 .02.2017

Cristian Anastasescu a fost adus pe baza unui mandat, la sediul DNA Ploiesti, luni, cu cateva minute inainte de ora 12.00, avand calitatea de suspect.

La sediul DNA Ploiesti a fost adus cu mandat si Bogdan Padiu, director Teamnet Group, care, potrivit surselor judiciare citate, a fost audiat in acelasi dosar. Si in cazul lui Padiu s-a luat masura retinerii pentru 24 de ore.

Procurorii DNA Ploiesti au deschis un nou dosar in care este vizat fostul deputat Sebastian Ghita, existand suspiciuni ca acesta ar fi cerut peste 50 milioane de euro de la diverse firme IT pentru ca acestea sa obtina contracte cu statul. Mai multi apropiati ai lui Ghita, printre care cumnatul sau, Cristian Anastasescu si directorul Teamnet Group, Bogdan Padiu, au audiati.


(170 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

DNA ataca la varful Teamnet, una dintre cele mai mari companii de IT de pe piata: Bogdan Padiu, directorul general, a fost retinut intr-un caz de mita legat de Sebastian Ghita | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.38515400886536 seconds.