Marți, 28 Februarie 2017 - 05:41 AM Aleg.RO: Sebastian Ghita vizat intr-un nou dosar la DNA Ploiesti, cu mita de peste 50 milioane de euro - surse

Publicat de: ---

Antena 3

Fostul deputat Sebastian Ghita este vizat intr-un nou dosar al DNA Ploiesti, surse judiciare declarand ca mita in acest dosar depaseste suma de 50 milioane de euro, potrivit <a href="http://www .agerpres.ro" target="_blank">Agerpres.

Citeste si: Cumnatul lui Sebastian Ghita, Cristian Anastasescu, adus la DNA Ploiesti

Sursele citate au precizat ca Ghita ar fi cerut peste 50 milioane de euro de la firme controlate de el, banii fiind dati unor ministri sau functionari pentru ca acestia din urma sa atribuie contracte societatilor controlate de Ghita.

Procurorii DNA fac cercetari in acest dosar sub aspectul savarsirii infractiunilor de trafic de influenta, spalare de bani si constituire de grup infractional organizat, au precizat sursele mentionate.

Luni cumnatul lui Sebastian Ghita, Cristian Anastasescu, si omul de afaceri Bogdan Padiu, care controleaza Grupul TEAMNET, s-au prezentat la DNA Ploiesti pentru a fi audiati.

Acestia au fost adusi cu mandat.


(305 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

Sebastian Ghita vizat intr-un nou dosar la DNA Ploiesti, cu mita de peste 50 milioane de euro - surse | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.28648519515991 seconds.