Joi, 23 Martie 2017 - 05:05 AM Aleg.RO: FOTO Fost lider de filiala ALDE, protest INEDIT fata de Daniel Constantin / Ce reactie a avut ALDE

Publicat de: ---

Antena 3

Dumitru Zmau, fost lider al filialei locale ALDE Botosani, s-a dezbracat si s-a fotografiat doar in chiloti si sosete intr-o parcare din fata Palatului Parlamentului, conform jurnalistilor de la stiri .botosani.ro.

"Si uite asa, mi-am luat ramas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Co-presedinte ALDE Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloti, in partea din spate. Acum cand vad ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata! Cum e de facut, dragi prieteni?", este mesajul care insoteste fotografia postata de Dumitru Zmau pe Facebook.

La cateva ore dupa ce a postat fotografia, Dumitru Zmau a sters-o de pe contul de Facebook, mai scriu jurnalistii de la stiri.botosani.ro.

Criteo.DisplayAcceptableAdIfAdblocked({ "zoneid": 524002, "containerid": "crt-524002"}); /* (c)AdOcean 2003-2016, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.640x160_adtext */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrormipfomkid', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

Vicepresedintele ALDE Andrei Gerea a declarat,miercuri, ca actiunile copresedintelui Daniel Constantin seamana cu cele ale lui Dumitru Zmau, fost lider ALDE Botosani, care a postat pe Facebook o fotografie cu el in chiloti in fata Parlamentul, afirmand ca Daniel Constantin si-a inchis cam usile in ALDE.

Sursa foto: stiri.botosani.ro

"(
) Daniel Constantin nu recunoaste in rupul capului forul care l-a propulsat si pe domnia sa in pozitiile actuale. Nu recunoaste un for la intrunirea caruia a participat prin propria semnatura. (
) Eu din punctul meu de vedere cred ca Danile Constantin si-a cam inchis toate usile in ALDE pentru ca prin atitudinea pe care a avut-o constant cu privire la problemele acestui partid a dovedit ca nu este capabil sa gandesca ca un liberal", a declarat vicepresedintele ALDE Andrei Gerea, in contextul in care Daniel Constantin a contestat la Comisia de etica a partidului decizia si componenta delegatiei permanente si a afirmat ca va depune contestatia si in contencios administrativ.

ALDE: Dumitru Zmau nu mai este membru ALDE. Dezaprobam forma de protest

ALDE anunta, intr-un comunicat de presa, ca Dumitru Zmau nu mai este membru al partidului din luna septembrie 2016, iar formatiunea dezaproba modul de manifestare al acestuia.

"Fata de protestul spontan al domnului Dumitru Zmau, prezentat de catre mass-media ca fiind membru ALDE, precizam ca domnia sa nu mai este membru al partidului din luna septembrie 2016 si nici nu a mai activat in cadrul filialei ALDE Botosani, imediat dupa alegerile locale din iunie 2016. Cu aceasta ocazie, conducerea ALDE dezaproba modul de manifestare al domnului Dumitru Zmau", se arata intr-un comunicat de presa.

Sursa citata mai precizeaza ca, referitor la acuzele venite din partea unor membri ALDE, conform carora, deciziile Delegatiei Permanente Nationale nu au fost semnate si intregistrate,"va aducem la cunostinta faptul ca in cursul zilei de marti, 21 martie 2017, deciziile semnate si inregistrate ale Delegatiei Permanente Nationale, au fost comunicate oficial reprezentantilor conducerii ALDE atat la nivel central, cat si in teritoriu".

Dumitru Zmau, fost lider al filialei locale ALDE Botosani, s-a dezbracat si s-a fotografiat doar in chiloti si sosete intr-o parcare din fata Palatului Parlamentului, conform jurnalistilor de la stiri.botosani.ro.

"Si uite asa, mi-am luat ramas bun de la Daniel Constantin, atunci cand mi-am dat demisia din Co-presedinte ALDE Botosani. Atunci i-am aratat ce aveam in chiloti, in partea din spate. Acum cand vad ca face scandalul acesta, el fiind un nimeni absolut, as vrea sa-i arat ce am si in partea din fata! Cum e de facut, dragi prieteni?", este mesajul care a insotit fotografia postata de Dumitru Zmau pe Facebook.

La cateva ore dupa ce a postat fotografia, Dumitru Zmau a sters-o de pe contul de Facebook.

Sursa foto: botosaninews.ro

 

Citeste si: PSD propune modificarea Legii referendumului, motivand punerea in acord a acesteia cu deciziile CCR/ PNL anunta ca va ataca proiectul Citeste si: Presedintele Comisiei SRI, Adrian Tutuianu, dupa audierea Andreei Cosma: Am primit mai multe documente; comisia va analiza Citeste si: Comisia SRI a cerut date despre SII Analytics de la SRI, Ministerul Dezvoltarii Regionale si Ministerul Comunicatiilor Citeste si: Se reinfiinteaza Institutul de Criminologie. Cu ce se va ocupa acesta Citeste si: Romania trimite 120 de militari la Grupul de lupta NATO din Polonia/ Planul de inzestrare a armatei si obiectivele pentru Summitul NATO, aprobate de CSAT Citeste si: Daniel Constantin: Nu ma tem de o candidatura la sefia ALDE, daca sunt provocat Citeste si: Copiii de pana la 3 ani pot fi scutiti de la cheltuielile de intretinere. Asociatiile de propietari iau decizia finala Citeste si: Deputatii au adoptat Ordonanta care prelungeste cu doi ani decontarea tratamentelor victimelor din Colectiv

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'sc-mediafax', container: 'taboola-taboola-mediafax_sponsored', placement: 'taboola-Mediafax_sponsored', target_type: 'mix', tracking: 'utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery' }); window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'organic-mediafax', container: 'taboola-taboola-mediafax_organic', placement: 'taboola-Mediafax_organic', target_type: 'mix', tracking: 'utm_source=projectagora&utm_medium=contentdiscovery_mediafax' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.624x30_text_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrotlppdvnoaf', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' }); /* (c)AdOcean 2003-2015, thinkdigital_ro.mediafax.ro.mfax_politic.600x152_up_300x250_560x152_final art */ ado.slave('adoceanthinkdigitalrowkijqxdkqk', {myMaster: 'rdSQfzL9Nw72omxcthT1CcrUDlMDKdsjAzX7YKd_VCf.p7' });

Share pe Facebook


(1342 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Antena 3

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Antena 3:

FOTO Fost lider de filiala ALDE, protest INEDIT fata de Daniel Constantin / Ce reactie a avut ALDE | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32522106170654 seconds.