Joi, 23 Martie 2017 - 05:05 AM Aleg.RO: Maria Olaru a divortat in secret de politicanul Bogdan Diaconu

Publicat de: ---

jurnalulnational (adsbygoogle = window .adsbygoogle || []).push({});

Divortul anului in Romania tocmai a avut loc! Implicati sunt unul dintre cei mai importanti politicieni si una dintre cele mai iubite romance, o fosta campioana olimpica la gimnastica. Maria Olaru a anuntat ca a divortat, prin procedura notarila, de Bogdan Diaconu, celebrul lider al PRU.

”Prin acest mesaj, anunt pe oricine se arata interesat de persoana mea, ca am divortat , prin procedura notariala, de fostul meu sot.

Despartiea efectiva s-a produs de la jumatatea anului 2016, atunci cand m-am convins ca avem idei diametral opuse, ireconciliabile, asupra principalelor valori morale in jurul carora se coagleaza o familie normala, onorabila. Faptul ca n-am introdus inca de atunci actele de divort se datoreaza activitatilor sale politice, in care nu m-am amestecat niciodata, intelegand ca sunt chestiuni care nu ma privesc, chiar daca eram tot mai in dezacord cu ele. Desi traiam separati n-am vrut sa fiu acuzata, sau doar banuita, ca as fi contribuit, prin decizia mea, la esecul sau politic. Cu atat mai putin ca as fi ales divortul dupa ce n-a mai fost deputat.

Nimic mai strain de mine decat duplicitatea, minciuna, oportunismul sau demagogia, etc proceduri atat de utilizate de catre politicieni. Iar cei care ma cunosc pot confirma oricand.

Am simti nevoia sa fac publice aceste amanunte intrucat, in mod regretabil si de neinteles pentru mine, un ziar important, criticandu-l pe politicianul B.D., nu i-a precizat numele, preferand formula „sotul gimnastei Maria Olaru”. Nu contest fondul acelui material de presa – ROG doar sa nu mai fiu asociata cu persoana respectiva si cu actele sale sociale.

Da, divortul aduce cu sine o perioada grea, insa nu imposibil de depasit. Acesta este motivul pentru care, va rog sa intelegeti si sa respectati dorinta de liniste atat de necesara mie si fiului meu.

Va multumesc mult pentru intelegere, si raman

Aceeasi Maria Olaru, sincera si incomoda.”, e mesajul fostei campioane olimpice.


(140 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Jurnalul Național

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Jurnalul Național:

Maria Olaru a divortat in secret de politicanul Bogdan Diaconu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.32317399978638 seconds.